Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Bedrijfsovernames en vastgoed in de kijker

 

Advies op maat overlaters kleine onderneming

 

Hoe werkt OvernameMarkt.be?  Video (30 sec.)

De kortste weg tussen Overnemers en Overlaters

 

Het bedrijfsprofiel is het sleutelelement in de werking van OvernameMarkt.be. Het is een door de kandidaat-overlater opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak, aangevuld met enkele kerncijfers, een sterk beeld en een inspirerende titel. Iedere kandidaat-koper kan alle profielen vrij online bezoeken en rechtstreeks meer informatie opvragen aan de aanbieder via het contactformulier.

Ga naar FAQ - Veelgestelde vragen

 

Tips en advies

Wat kost het om een Delhaize-winkel over te nemen?
Geschreven door Guido Seghers
in de Categorie: Waardebepaling KMO

Wat kost het om een Delhaize-winkel over te nemen?

Wat kost het om een échte Delhaize-supermarkt over te nemen? Kan elke Vlaming dat doen en geven banken daar leningen voor? Retailexperts Luc Ardies van UNIZO Buurtsuper en Stefan Van Rompaey winke…

Financiering

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

Overnamemarkt is een fantastisch middel om resultaat te halen. HARTELIJK DANK voor deze schitterende DIENST. Met vriendelijke groeten, Raf Walgraeve Raevenberg bvba

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bieden we het begeleidingstraject Advies op maat of introduceren wij u graag bij onze partners-experten.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst. Begeleiding en advies op maat. Iedere maand zijn er gratis adviesgesprekken:

Schrijf gratis in via
het inschrijvingsformulier

“Voor mij is een overname geslaagd als zowel de koper als verkoper er een goed gevoel aan overhouden. Wanneer je als verkoper na een paar jaar voorbij je vroegere zaak rijdt met een fijn gevoel dat het ook voor personeel, klanten en leveranciers boeiend blijft, is de bedrijfsoverdracht een succes. Voor de koper betekent een geslaagde overname dat de overnamesom goed te verteren is én dat je na een aantal jaren het gevoel hebt dat je door de overname sneller kon groeien.”

Guido Seghers Manager OVERNAMEMARKT
Guido Seghers Manager OVERNAMEMARKT