Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Bedrijfsovernames en vastgoed in de kijker

Hoe werkt OvernameMarkt.be?  Video (30 sec.)

De kortste weg tussen Overnemers en Overlaters

 

Het bedrijfsprofiel is het sleutelelement in de werking van OvernameMarkt.be. Het is een door de kandidaat-overlater opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak, aangevuld met enkele kerncijfers, een sterk beeld en een inspirerende titel. Iedere kandidaat-koper kan alle profielen vrij online bezoeken en rechtstreeks meer informatie opvragen aan de aanbieder via het contactformulier.

Ga naar FAQ - Veelgestelde vragen

 

Tips en advies

Financiering

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

Overnamemarkt is een fantastisch middel om resultaat te halen. HARTELIJK DANK voor deze schitterende DIENST. Met vriendelijke groeten, Raf Walgraeve Raevenberg bvba

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bieden we het begeleidingstraject Advies op maat of introduceren wij u graag bij onze partners-experten.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst. Begeleiding en advies op maat. Iedere maand zijn er gratis adviesgesprekken:

Schrijf gratis in via
het inschrijvingsformulier

(...) Ik heb dan aan een info-avond van UNIZO deelgenomen en zo bij Overnamemarkt terecht gekomen. En dit met veel succes: meer dan 40 contactformulieren heb ik ontvangen. Met meer dan de heft daarvan heb ik één of meerdere contacten gehad. Uiteindelijk is de eerste contactnemer die mijn zaak heeft overgenomen: hij was zeker de meest gemotiveerde. De Overnamemarkt is een buitengewoon goed hulpmiddel en daarvoor wil ik hen bedanken, zeker voor de professionele financiële begeleiding.

Leo Drijkoningen, (voormalig) zaakvoerder  studiebureau D.R.M. Diest
Leo Drijkoningen, (voormalig) zaakvoerder studiebureau D.R.M. Diest