Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Hoe werkt OvernameMarkt.be?  Video (45 sec.)

De kortste weg tussen Overnemers en Overlaters

De voornaamste troef van Overnamemarkt.be is de vrije toegang: Elke kandidaat-koper kan vrij de Databank met +600 over te nemen bedrijven raadplegen en via het contactformulier rechtstreeks contact opnemen met de kandidaat-verkoper. Overnamemarkt.be is de kortste weg tussen overnemers en overlaters 

Ga naar FAQ - Veelgestelde vragen

 

Tips en advies

Financiering

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

Overnamemarkt is een fantastisch middel om resultaat te halen. HARTELIJK DANK voor deze schitterende DIENST. Met vriendelijke groeten, Raf Walgraeve Raevenberg bvba

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bieden we het begeleidingstraject Advies op maat of introduceren wij u graag bij onze partners-experten.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst. Begeleiding en advies op maat. Iedere maand zijn er gratis adviesgesprekken:

Schrijf gratis in via
het inschrijvingsformulier

“Voor mij is een overname geslaagd als zowel de koper als verkoper er een goed gevoel aan overhouden. Wanneer je als verkoper na een paar jaar voorbij je vroegere zaak rijdt met een fijn gevoel dat het ook voor personeel, klanten en leveranciers boeiend blijft, is de bedrijfsoverdracht een succes. Voor de koper betekent een geslaagde overname dat de overnamesom goed te verteren is én dat je na een aantal jaren het gevoel hebt dat je door de overname sneller kon groeien.”

Guido Seghers Manager OVERNAMEMARKT
Guido Seghers Manager OVERNAMEMARKT