Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Hoe werkt Overnamemarkt? De kortste weg tussen overnemers en overlaters (30sec.) 

 

 

Advies op maat voor overlaters van een kleine onderneming ®

Ga voor professioneel advies bedrijfsoverdracht op maat van uw vennootschap of eenmanszaak.

           ZITDAGEN = 1u. GRATIS ADVIESGESPREK

 

.

Tips en advies

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

Graag had ik u! willen informeren dat we een kandidaat overnemer hebben gevonden. Graag willen wij jullie bedanken voor de mogelijkheden om dit op een zeer mooi platform te kunnen zetten en zo een groot bereik te hebben via dit medium Sportcentrum Bateas/Gent 14 november 2019

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bieden we het begeleidingstraject Advies op maat of introduceren wij u graag bij onze partners-experten.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst. Begeleiding en advies op maat. Voor bijkomende informatie kan u ons steeds bellen, mailen of chatten.

Heel wat KMO-zaakvoerders willen hun bedrijf (aan het einde van hun loopbaan) overlaten, zodat het kan blijven voortbestaan met zijn economische activiteiten en eventuele tewerkstelling. Die continuïteit is ook belangrijk voor onze economie. Een correct overnamebedrag is voor veel ondernemers bovendien essentieel als aanvulling op hun pensioen. Een geschikte kandidaat-overnemer vinden is echter niet altijd even makkelijk. Daarom lanceerde UNIZO intussen meer dan tien jaar geleden het online platform Overnamemarkt.be, waar de over te nemen KMO's aan kandidaat-overnemers worden voorgesteld. Een initiatief met groeiend succes. Elke maand verwelkomt het platform meer dan 20.000 unieke bezoekers.

Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder UNIZO
Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder UNIZO