Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Bedrijfsovernames en vastgoed in de kijker

Hoe werkt OvernameMarkt.be?  Video (45 sec.)

De kortste weg tussen Overnemers en Overlaters

De voornaamste troef van Overnamemarkt.be is de vrije toegang: Elke kandidaat-koper kan vrij de Databank met +600 over te nemen bedrijven raadplegen en via het contactformulier rechtstreeks contact opnemen met de kandidaat-verkoper. Overnamemarkt.be is de kortste weg tussen overnemers en overlaters 

Ga naar FAQ - Veelgestelde vragen

 

Tips en advies

Financiering

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

Overnamemarkt is een fantastisch middel om resultaat te halen. HARTELIJK DANK voor deze schitterende DIENST. Met vriendelijke groeten, Raf Walgraeve Raevenberg bvba

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bieden we het begeleidingstraject Advies op maat of introduceren wij u graag bij onze partners-experten.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst. Begeleiding en advies op maat. Iedere maand zijn er gratis adviesgesprekken:

Schrijf gratis in via
het inschrijvingsformulier

Heel wat KMO-zaakvoerders willen hun bedrijf (aan het einde van hun loopbaan) overlaten, zodat het kan blijven voortbestaan met zijn economische activiteiten en eventuele tewerkstelling. Die continuïteit is ook belangrijk voor onze economie. Een correct overnamebedrag is voor veel ondernemers bovendien essentieel als aanvulling op hun pensioen. Een geschikte kandidaat-overnemer vinden is echter niet altijd even makkelijk. Daarom lanceerde UNIZO intussen meer dan tien jaar geleden het online platform Overnamemarkt.be, waar de over te nemen KMO's aan kandidaat-overnemers worden voorgesteld. Een initiatief met groeiend succes. Elke maand verwelkomt het platform meer dan 30.000 unieke bezoekers.

Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder UNIZO
Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder UNIZO