Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

16 tevreden getuigenissen over het UNIZO overnameplatform Overnamemarkt - Google review

Hieronder volgen 16 getuigenissen van tevreden gebruikers. De recentste bovenaan. Je kan deze getuigenissen ook terugvinden op de Overnamemarkt pagina op Google.  

 

 • Review door Marco Aerts TAKE OVER-overnamebegeleider 

Op minder dan 1 week tijd hebben wij onlangs een kandidaat gevonden voor de overdracht van onze bedrijfstak "laadpalen". Via de internetsite waar vraag en aanbod wordt samengebracht was alles op minder dan 1 maand afgehandeld!

Drie jaar geleden zijn we voorzichtig gestart met de overname van onze lingerie-zaak om dan met de medewerking van Overnamemarkt intensief aan de overdracht te werken. Dankzij Overnamemarkt konden we menige interessante contacten leggen wat uiteindelijk resulteerde in een voor ons vooropgestelde overname. De medewerking en adviezen van Guido Seghers hebben ons heel positief geholpen de afgelopen maanden en bedankt hiervoor Guido !

Al enkele jaren was ik bezig om mijn zaak over te laten, maar zonder succes. Ik heb dan aan een info-avond van UNIZO deelgenomen en zo bij Overnamemarkt terecht gekomen. En dit met veel succes: meer dan 40 contactformulieren heb ik ontvangen. Met meer dan de heft daarvan heb ik één of meerdere contacten gehad. Uiteindelijk is de eerste contactnemer die mijn zaak heeft overgenomen: hij was zeker de meest gemotiveerde. De Overnamemarkt is een buitengewoon goed hulpmiddel en daarvoor wil ik hen bedanken, zeker voor de professionele financiële begeleiding.

 • Lotte Delbaere
 • overlater

Overnamemarkt.be was de tool die me op amper 2 weken zeer veel geïnteresseerde overnemers aanbracht waarvan velen met oprechte interesse. Een maand later waren mijn zaken verkocht. Dit oversteeg al mijn verwachtingen. Een aan te raden platform dus.

 

 • Peter Coppens
 • Overlater

Nadat ik me meer dan drie jaar had afgevraagd hoe ik mijn bedrijf het beste op een discrete manier kon verkopen, raadde mijn bankier aan het op Overnamemarkt te proberen. Ik nam contact en werd een paar keer spontaan opgebeld door Guido Seghers die me waardevolle tips meegaf en documenten stuurde over hoe ik dit moest aanpakken. Ook de online documenten die beschikbaar zijn op de site maakten me het werk lichter; met name de vertrouwelijkheidsovereenkomst. In totaal had ik rond de 35 gegadigden, die ik jammer genoeg niet alle heb kunnen contacteren omdat één van de eersten een zodanige belangstelling toonde dat ik met hem een memorandum of understanding tekende. Feit is dat het bedrijf intussen verkocht is en dat is geheel te danken aan Overnamemarkt.be en aan de goede begeleiding die ik kreeg.

 • Monique Vanhumskercken
 • Overlater


Overnamemarkt heeft me daadwerkelijk geholpen bij het overname traject van mijn zaak. Het is een praktische en realistische leidraad voor een proces waar je als overnemer geen ervaring mee hebt. Je krijgt handige tools, juridische documenten, waardevolle tips (ook om valkuilen te vermijden)en one on one advies waar nodig. Bovendien verplicht het je als ondernemer om rationeel na te denken over de troeven van je zaak en die in kaart te brengen. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

 

 • Maxime Pauwels
 • Overnemer

Overnamemarkt heeft mij in contact kunnen brengen met de overlater van een solide firma, waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Het voordeel van dit platform is dat vrijwel alle openbaar gebrachte overnames zichtbaar zijn, ook deze die uit de portfolio van bemiddelaars.

Confidentialiteit en toch een zekere transparantie zijn belangrijke onderdelen van een succesvolle overname.

Goed initiatief van Unizo om op die manier waardevolle bedrijven verder te kunnen laten groeien in nieuwe handen.

 

 • Jonas Deolet
 • bvba RAEVENBERG

Vond een medewerkend vennoot via  de rubriek Participaties van Overnamemarkt


Overnamemarkt is een zeer waardevolle service die UNIZO ter beschikking stelt van haar leden die hun zaak willen overlaten  of in ons geval een nieuwe vennoot willen aantrekken. Gedurende 3 maand ontvingen we in totaal 24 personen die interesse hadden in onze zaak .

UNIZO heeft de ambitie om dit platform verder uit te werken tot de eerste referentie in België voor overnames. In het kader van ons partnership met UNIZO tracht Deminor dit platform mee te ondersteunen met bijdragen over onderwerpen die deel uitmaken van onze kernactiviteiten: aandeelhoudersbelangen, corporate governance en opvolgingsvraagstukken  in KMO's  Veel succes aan Guido Seghers en heel zijn team !

 


Transparant en correct platform waarop overnemers en overlaters makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Dankzij het steeds groeiend aantal partijen mag men snel reactie verwachten.

 


Ik kan alleen maar vijf sterren geven, aangezien ik mijn doelstellingen voor 100% behaald heb via Overnamemarkt en met behulp van een bemiddelaar. Eerst bedrijf overnameklaar gemaakt en vervolgens binnen het jaar verkocht volgens de regels der kunst :-)

 


Modern kanaal om KMO-overnamedossiers & verkoopdossiers van  professioneel vastgoed te verspreiden naar een groot publiek.  Tegelijk goeie bron van informatie voor wie op zoek is om een bedrijf te kopen en/of te verkopen.


Mooi en professioneel platform voor potentiële kopers en verkopers.  Wij gebruiken het platform voor het plaatsen van KMO profielen en staan vaak verrast van de vele reacties.

 


Professioneel platform voor diegenen die ofwel hun zaak wensen te verkopen of op zoek zijn naar een bedrijf of adviseur. Ik gebruik het platform voor het plaatsen van profielen van klanten waarvan ik een verkoopsmandaat heb.

 


Eerlijk platform dat werkt voor de ondernemers op een correcte manier. Heel goeie begeleiding, veel opleiding en ondersteuning.

 

 • Raf De Roo
 • Overlater

Unizo Overnamemarkt liet ons met een goed gevoel ons bedrijf overlaten
 

logo Overnamemarkt

16 tevreden getuigenissen over het UNIZO overnameplatform Overnamemarkt - Google review