Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Overnamebegeleiders

Experten begeleiding overname bedrijf: overname adviseurs, overnamebemiddelaars,...

Overnamebegeleiders adviseren u bij het bepalen van de waarde  van uw zaak, het opmaken van uw bedrijfsprofiel, het plaatsen ervan op Overnamemarkt.be, het samenstellen van het informatiebundel en bemiddelen bij de  onderhandelingen met kandidaat-kopers tot de volledige afwikkeling  van de  bedrijfsoverdracht.

U kan selecties maken  per expertisedomein, per locatie (= provincie) en per  beroepsgroep (accountants, advocaten,...,overnamebemiddelaars,  etc)

Klik hier indien u meer informatie wenst om als overnamebegeleider aan te sluiten bij Overnamemarkt.be (zie ook Tarieven)

 

73 adviseurs en/of overnamebegeleiders voldoen aan bovenstaande zoekcriteria (in alfabetische volgorde)
Peter Meers
Contactpersoon Peter Meers
Tel 0476 87 87 46
E-mail peter.meers@a-square.be
Website http://www.a-square.be/

Waarom kiezen voor A - Square?

De begeleiding bij de verkoop van KMO ondernemingen is onze business en wij bieden complete advies- en begeleiding aan in een strikt vertrouwelijk kader. Indien u eraan denkt, of zelfs maar overweegt, uw vennootschap te verkopen, waarom ons niet contacteren. Voor meer informatie, bezoek onze pagina omtrent de verkoop van uw onderneming. Een eerste consult is immers vrijblijvend en geven wij u graag advies omtrent de te nemen stappen.
A-Square is lid van de BVOB, Beroepsvereniging van de professionele overnamebemiddelaars.

7 aanbiedingen op deze site
Edegem (Antwerpen)
Karel Schulpen Eveline Van Laere
Contactpersoon Karel Schulpen Eveline Van Laere
Tel 03 369 19 90 (vragen naar Karel Schulpen of Eveline Van Laere)
E-mail unizo@arcaslaw.be
Website https://www.arcaslaw.be/nl

Waarom kiezen voor ADVOCATEN ARCAS LAW?

Arcas Law is een toonaangevend onafhankelijk advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel.

Bij Arcas Law zijn we gespecialiseerd in geschillenbeslechting en conflictmanagement.
Arcas Law staat overnemers of overlaters bij in geval van conflict, zowel voor, na of tijdens de overname. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties: hoewel de onderhandelingen al ver gevorderd waren, trekt de andere partij er plots de stekker uit; of de situatie waar na de overname plots blijkt dat de situatie u rooskleuriger werd voorgesteld dan ze in werkelijkheid is.

Ook als er nog geen conflict bestaat, kan u bij Arcas Law terecht. Vanuit onze expertise als procedureadvocaat screenen wij uw overnamecontracten met als doel de kans dat u na de overname nog wordt aangesproken door de overlater of omgekeerd dat u als overnemer de overlater na de overname niet meer zou kunnen aanspreken, zo veel als mogelijk te beperken.

Interesse of vragen? contacteer onze specialisten via unizo@arcaslaw.be of karel.schulpen@arcaslaw.be


Stefaan Gillis
Contactpersoon Stefaan Gillis
Tel 016 60 98 00
E-mail info@abmplus.be
Website http://abm-plus.be/

Waarom kiezen voor ABM Plus ?

ABM-plus is gespecialiseerd in bedrijfsovernames sinds 1990 en heeft in de loop der jaren een aantal mooie deals gerealiseerd.

Daarbij is een schat aan ervaring opgedaan waar zowel de overnemer als de overlater van een bedrijf baat bij hebben. Ook MBI’s (management buy in’s) hebben wij succesvol begeleid.

ABMplus is lid (actueel voorzitter) van de BVOB, de beroepsvereniging van de professionele overnamebemiddelaars.

16 aanbiedingen op deze site
Gunther Kerkhof
Contactpersoon Gunther Kerkhof
Tel 056231880
E-mail info@accofisc.be
Website https://www.accofisc.be/

Waarom kiezen voor ACCOFISC BV?

Het ondernemende boekhoudkantoor
Accofisc is een dynamisch middelgroot kantoor. We voeren uw boekhouding op een efficiënte manier en zorgen voor uw fiscale optimalisatie. Daarnaast nemen we de opbouw en overdracht van uw vermogen en uw zaak voor onze rekening. En we adviseren u over alle aspecten van uw onderneming.

Met ons unieke Green Eye View heeft u steeds een volledige kijk op de financiële toestand van uw zaak.

Onze meer dan 45 medewerkers staan garant voor een uitgebreide dienstverlening. We zijn groot en klein tegelijk. Onze specialisten in diverse domeinen maken u wegwijs in alle financiële aspecten van uw ondernemerschap. Persoonlijk contact staat daarbij bovenaan de agenda. Bij ons bent u geen nummer.

Accofisc staat u bij met een luisterend oor en persoonlijk advies. Van bij de oprichting of overname van uw zaak, over de financiering van investeringen, de aanwerving van (de eerste) werknemers tot het verkennen van nieuwe markten en het nemen van strategische beslissingen. Wij bewaken uw financiële gezondheid en stellen uw vermogen en de overdracht van uw zaak veilig.

12 aanbiedingen op deze site
Arne Coeman
Contactpersoon Arne Coeman
Tel +32 477489357
E-mail arne.coeman@vgd.eu
Website https://be.vgd.eu/

Waarom kiezen voor Accountants & Belastingconsulenten VGD?

Waarom kiezen voor VGD - Corporate Finance?

VGD staat al 40 jaar paraat als kennispartner voor ondernemingen. Doorheen de jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd. Wij geven u graag advies en inzichten over alle facetten van het ondernemen. Op die manier helpen we u efficiënt te ondernemen, zodat u klaar bent voor wat er morgen komt. VGD als dienstverlener in:

Accountancy | Tax | Audit | Legal | HR advisory | Environment | Estate planning | Employment & benefits | Subsidies | Corporate finance | CFO services | Btw

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van meer dan 300 experten, en dit verspreid over 14 kantoren in Vlaanderen. Wij bieden onafhankelijk financieel advies op uw maat. We vinden het belangrijk om in te spelen op de noden van u als ondernemer, maar vooral ook om samen nieuwe noden te identificeren en erop te anticiperen. Op basis daarvan werpen we samen een inspirerende blik op uw toekomst en die van uw onderneming.

Ons team van auditors, accountants, belastingconsulenten, juristen en andere deskundigen biedt antwoorden op vragen omtrent:

• accountancy;
• auditverslagen;
• managementrapporteringen;
• overnames;
• bescherming van bedrijfsgegevens;
• sociale inspectie;
• vergunningsdossiers;
• vermogensplanning;
• personeelsbeleid;
• innovatie;
• fiscaliteit.

VGD wil uw organisatie, groot of klein, optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en het realiseren van haar groeiambities. Wilt u organisch groeien of groeien door een overname? Hoe schat u de voor- en nadelen van de overname juist in? Hebt u alle elementen in overweging genomen? En hoe gaat u alles financieren? ...

Jezelf al één van bovenstaande vragen gesteld? Dan is het nuttig om beroep te doen op VGD Corporate Finance voor het gepaste advies. U kunt immers organisch groeien door het stelselmatig verhogen van omzet en marktaandeel. Een gestage maar trage groei. Een gewaagdere, maar snellere optie is een bedrijfsovername. Maar be aware, want deze optie is niet zonder risico’s!

We begeleiden u graag in al uw uitdagingen. Of u nu een ambitieuze starter bent, een vrije beroeper of een ondernemer met een internationale dimensie: als uw partner in onafhankelijk financieel advies maken we het verschil met onze mensen én onze aanpak.

Onafhankelijk financieel advies op maat van uw onderneming?

Contacteer ons gerust en let’s talk! We geven u met plezier meer informatie.

Van Coile & Partners
Contactpersoon Van Coile & Partners
Tel 0474/87.13.84
E-mail annelot@vancoile.be
Website https://www.vancoile.be/

Waarom kiezen voor Accountantskantoor Van Coile & Partners cvba?

Ervaren en klantgericht

Wij zijn een accountantskantoor dat 30 jaar geleden werd opgestart en 30 medewerkers telt. Als jong en dynamisch kantoor gaan we steeds zeer professioneel tewerk. De hoogste kwaliteit nastreven is voor ons dan ook vanzelfsprekend.
Accountantskantoor Van Coile & Partners CVBA is gespecialiseerd in adviesverlening en coaching aan KMO-bedrijven, grote ondernemingen, starters en eenmanszaken. De doelstelling van het kantoor bestaat erin een vertrouwen op te bouwen met de bedrijfsleider opdat deze met zijn fiscale en accountancy vragen een gesprekspartner zou hebben.
VAN COILE & PARTNERS
Boelenaar 1
9031 Drongen
info@vancoile.be
Tel: +32 9 216 66 55
Fax: +32 9 216 66 50

Waarom kiezen voor Adcorporate Vlaams-Brabant?

De waarde van uw bedrijf bepalen? I Adcorporate is een Bedrijfsadvies en Corporate Finance bedrijf gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan- en verkoop van ondernemingen I Adcorporate beschikt over een uitgebreid netwerk intermediairs, investeringsmaatschappijen, management-buy-in kandidaten, accountants, bankiers en juristen om de juiste koper vinden voor uw bedrijf I Adcorporate beschikt over 4 vestigingen in België en tal van internationale vestigingen in Nederland en Duitsland I Adcorporate verzekert een vlot, transparant, eerlijk en duidelijk proces, met als doel: een geslaagde transactie.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Niets te verliezen bij een interessant gesprek en een lekker kopje koffie.

Jens Vanden Bussche
Contactpersoon Jens Vanden Bussche
Tel 0478287097
E-mail jens@blue-bridge.be
Website https://www.blue-bridge.be/

Waarom kiezen voor Adviesboutique BlueBridge.?

BlueBridge Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in fusies en overnames, waardebepalingen, en financiële begeleiding. Ons doel is om samen met onze klanten een nieuwe toekomst te creëren, dit doen we met de hoogste mate van vertrouwelijkheid, transparantie en precisie. BlueBridge is tevens ook erkend dienstverlener van de KMO-Portefeuille.

Bij BlueBridge streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit in M&A-diensten en strategisch en financieel advies te bieden. Ons team wordt geleid door Jens en Dirk Vanden Bussche, beiden met uitgebreide ervaring in deze sector. Sinds onze oprichting in 2020 hebben we ons snel gevestigd als een betrouwbare speler in het M&A-landschap, met reeds meerdere succesvol afgeronde projecten. BlueBridge streeft ernaar steeds de verwachtingen van de klant op een discrete wijze te overtreffen.

3 aanbiedingen op deze site
73 adviseurs en/of overnamebegeleiders voldoen aan bovenstaande zoekcriteria (in alfabetische volgorde)