Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Deze 6 tips helpen je bij het vinden van de juiste persoon om jouw zaak te kopen

Deze 6 tips helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat-overnemer.

  1. Bedenk welk type  de ideale koper is voordat je begint met zoeken. Denk aan gewenste kennis en ervaring, een minimaal beschikbaar kapitaal en of ze wel of niet dezelfde plannen voor het bedrijf als koesteren als  jij.
  2. Vraag hulp aan mensen die ervaring hebben met het verkopen van hun zaak. Ze kunnen je helpen om sneller iemand te vinden.
  3. Zorg ervoor dat je bedrijf zichtbaar goed presenteert. Vertel potentiële kopers waarom jouw bedrijf speciaal is en waarom ze het zouden willen kopen.
  4. Wees discreet. Zorg dat niemand weet dat je je bedrijf wilt verkopen voordat je iemand hebt gevonden om het te kopen. Anders kunnen klanten, leveranciers of personeel zich onnodig zorgen gaan maken.
  5. Praat met mensen die in dezelfde branche werken als jij. Misschien kennen ze wel iemand die geïnteresseerd is in het kopen van je bedrijf.
  6. Gebruik het overnameplatform  Overnamemarkt.be of Plateformedetranmission.be die helpen bij het verkopen van handelszaken en kleine bedrijven. Zet je bedrijf op deze websites zodat de juiste doelgroep, nl. mensen met overnameplannen het kunnen zien.

Als je hulp nodig hebt bij het verkopen van je bedrijf, kan Overnamemarkt.be je helpen. Je kunt een gratis afspraak maken voor een adviesgesprek om samen uit te zoeken hoe we jou vooruit  kunnen helpen.

Overnamemarkt​ helpt u vooruit bij elke stap van het overnameproces. Of het nu gaat om het vinden van geschikte overnamekandidaten, het bepalen van een realistische waardebepaling of de aandachtspunten bij het overnamecontract, Overnamemarkt staat voor u klaar.

Tijdens het adviesgesprek luister ik graag naar uw plannen en wensen en geef u een advies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met vertrouwen verder gaan met uw overnameplannen.

Schrijf in via het inschrijvingsformulier

Ik kijk er naar uit om u te helpen bij uw overnameplannen.

Wil u uw bedrijf verkopen of overlaten?

60’ individueel adviesgesprek 

  • Start van de individuele sessies 9u - 10 u -11u -12u  // 14u -15u -16u
  • Duid de voor u mogelijke aanvangsuren aan op het inschrijvingsformulier.
  • U ontvangt daarna een bevestiging met datum en uur van de afspraak 

 

Voor meer informatie:  Bel ons op 02/212 25 82 of 0495 59 81 19 of contacteer me via mail op guido.seghers@overnamemarkt.be

Guido Seghers

 

Guido Seghers

NV Overnamemarkt

02 212 25 82

info@overnamemarkt.be

 

Deze 6 tips helpen je bij het vinden van de juiste persoon om jouw zaak te kopen