Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

7 tips voor een succesvol eerste contact met de aanbieder(s) op Overnamemarkt.be & 2 belangrijke opmerkingen

7 tips voor een succesvol gebruik van het contactformulier :


1.Vul dit contactformulier zo volledig mogelijk in. Alle velden gevolgd door  een rood sterretje zijn verplicht in te vullen velden.


2. Stel uzelf voor : Bent u een starter? Een investeerder? Zaakvoerder  met uitbreidingsplannen? Kaderlid die zich wil inkopen? Andere? Geef alvast (beknopt) de reden op van uw interesse in de aanbieding.


3. Vraag via het contactformulier eerder naar een prijs-, omzet- en/of winst - indicatie.  Volledige inzage in de cijfergevens komen in elk geval bij een latere fase van het verkoopproces op tafel. (bij  de due dilligence of het boekenonderzoek)

4. Stel zelf voor om een geheimhoudingsverklaring (NDA Non Disclosure Agreement) te ondertekenen indien de verkoper  hierom zou verzoeken.


5. Geef bij uw telefoonnummer ook het tijdstip waarop u het liefst wil gecontacteerd worden (bv. na 17u of (wel/niet) in het weekend) Kijk zeker zelf goed na of het door u opgegeven uw e-mail adres correct is.


6. Stel zelf eerst een ontmoeting op neutraal terrein voor en pas daarna een bedrijfsbezoek.


7. Indien u binnen één week geen antwoord ontvangt, kan u - opnieuw via het contactformulier - een herinnering verzenden. Vraag concreet of er een specifieke reden is waarom u nog geen antwoord ontving: Werd de zaak intussen verkocht of werden er reeds exclusieve onderhandelingen opgestart met een geïnteresseerde partij?


OPMERKINGEN :


1. Wij wensen het platform  te vrijwaren van spam. Hiervoor maken we gebruik van RECAPTCHA. Dit is een efficiënte tool in het tegengaan van spam.  RECAPTCHA toont  u een set  beelden met de vraag om die beelden te selecteren met specifieke kenmerken  (verkeerstekens / bergen / voertuigen e.a.) Deze vragen kunnen niet door spam robots worden opgelost.  U kunt deze vragen bij de beelden wel oplossen. Zo wordt  uw aanvraag efficiënt onderscheiden van deze van een robot. Soms is het wel lastig om de beelden  juist te interpreteren en moet u het misschien een keer overdoen. Wij rekenen op uw begrip om ons platform zo succesvol mogelijk  te vrijwaren van spam.


2.Overnamemarkt garandeert volledige discretie aan de aanbieders. Het heeft dus geen zin om Overnamemarkt.be te contacteren om de identiteit van de aanbiederte achterhalen. Overnamemarkt.be zal de  identiteit of rechtstreekse contactgegevens  van een aanbieder nooit prijsgeven.
Enkel indien de aanbieding werd gedaan via een professionele overnamebegeleider vindt u verdere contactgegevens onderaan het gepubliceerd bedrijfsprofiel en kan u ook telefonisch met de overnamebegeleider in contact treden.

 

 

Hebt u nog een vraag aan Overnamemarkt.be ?

We zijn bereikbaar op weekdagen van  9u00 tot 17u00. Bel ons op 02/212 25 82. Zijn we er niet? Stuur ons een mailbericht aan info@overnamemarkt.be. U kunt ook met ons chatten of een bericht achterlaten via de oranje knop.(rechtsonderaan).

 

Succes !

 

7 tips voor een succesvol eerste contact met de aanbieder(s) op Overnamemarkt.be & 2 belangrijke opmerkingen