Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Expert en overnamebegeleider in de kijker: The Harbour

The Harbour hielp al honderden start-ups, scale-ups en KMO’s aan 47mio funding. Het team van experts maakt van elk financieringsverhaal een succes. Meer nog, met hun jarenlange (inter)nationale ervaring in de ondernemerswereld spreken ze de taal van de ondernemer en maken ze onderbouwde dossiers op, ook vanuit het perspectief van een (ver)koper bij een bedrijfsovername.

Een onderneming overnemen doe je niet achteloos. Je doet best een grondige check op financieel, maar ook op fiscaal, juridisch, organisatorisch en sociaal vlak. Als financieringsadviseur begeleidt The Harbour overnamekandidaten bij de zoektocht naar een strategische financieringsmix, maar ook bij de voorbereiding van het dossier of de introductie bij de juiste partijen.

Zo wordt elk businessplan grondig geanalyseerd vanuit het oog van een overnemer. Elk financieel plan is onderbouwd en The Harbour maakt aantrekkelijke financieringsdossiers op. Ook de onderhandelingen worden gefaciliteerd om zo de beste deal te vinden.

A business(wo)man well prepared…

Een overname is een boeiend proces, maar een goede voorbereiding is key.
In onderhandelingen met investeerders is het belangrijk dat je de waarde van je onderneming kan bepalen. En dat je een methode gebruikt die bij jouw type onderneming past. Een waardebepaling door finance experts van The Harbour is correct, realistisch en geeft je vertrouwen een boost bij de volgende onderhandeling.

Een gezonde en realistische financieringsmix

Onvoldoende kapitaal hebben om een overname te realiseren hoeft geen breekpunt te zijn. Naast eigen inbreng en bancaire financiering zijn er verschillende opties die de overname haalbaar kunnen maken. The Harbour beschikt over een uitgebreid netwerk van klassieke en alternatieve financieringskanalen en stelt zo een gezonde en strategische financieringsmix (of stapelfinanciering) samen. Een mix op maat die zowel de overname als de verdere groeiplannen financiert.

Word een master in finance

The Harbour organiseert zelf ook een Masterclass Strategische Financieringsmix. In een sessie van 3 uur leidt Founder & CEO Aelbrecht Van Damme je als ondernemer door het Belgische & internationale financieringslandschap. Leer alles over de financieringskanalen die jou kunnen helpen om je ambities te realiseren en krijg heel concrete do’s en don’ts die je onmiddellijk kan inzetten in je zoektocht.

Workshops Strategische Financieringmix

Schrijf je snel in!

https://learn.theharbour.be/Financieringsmix

Expert en overnamebegeleider in de kijker: The Harbour