Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Hyperfocus high end 3d holografische visualisatie

A-typische overname

NIEUWS

Hyperfocus nominated for "Benelux Enterprise Awards"

"

EU Business News is thrilled to announce the return of the Benelux Enterprise Awards for its seventh year! Celebrating the spirit of business excellence across Belgium, the Netherlands, and Luxembourg, this acclaimed programme is dedicated to elevating and applauding the standout achievements within the vibrant Benelux business community.

"


* Ben je ook gebeten door de technologie microbe?

* Ben je bewust dat je de trein van holografische mensen niet mag missen?

* Wil je geen tijd verliezen om zelf een succesvolle activiteit op te zetten, of wil je een bestaande activiteit uitbreiden?

 

Dan is dit voorstel zeker iets voor jou!


Hyperfocus is een merk van Notion technologies (2002). Sinds 2017 speelt dit merk een trekkersrol in de sector van holografische 3D viualisatie. Ik was er als eerste bij en kon tal van interessante projecten realiseren. Zowel in verkoop als in verhuur.

Niettegenstaande Hyperfocus opereert vanuit België, werden projecten uitgevoerd in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Onze .BE website staat al een hele tijd dominant op Google zoekresultaten. Dit succes is mede te danken aan het inschakelen van kunstmatige intelligentie.

Een aantal voorbeelden: 165 woorden en woordcombinaties staan op  Nr1. Dit zowel voor tekst en voor afbeeldingen. Meer dan 550 woorden en woordcombinaties in de top 5.  

Topwoorden zoals OOH (out of home) staat op nr 1 en heeft een zoekpotentieel van 10.700 per maand. Hologram projector heeft meer dan 13.000 zoekpotentieel. Ik heb uitgerekend dat met alle woorden een maandelijks zoekpotentieel wordt bereikt van 250000.

Dit heb ik niet van vandaag op morgen bereikt uiteraard. Het heeft ook enige tijd gekost om tot de beslissing te komen om wegens persoonlijke redenen (en geen financiële) afstand te doen van deze sussesvolle activiteit.

Waarom is dit een A-typisch voorstel?

Er worden geen aandelen, personeel of gebouwen aangeboden. Het betreft een activiteit die met de juiste aanpak en inzet tot grotere proporties groeien. Zie ook in de rubriek "inbegrepen"

Reden voor verkoop Persoonlijke reden (en geen financiële)
Inbegrepen/belangrijk ! 2 domeinnamen, 1 hosting, SEO en AI op de website, lopende klanten, lopende leveranciers, mogelijkheid dat ik nog een tijd advies geef of de website "up to date" houd
Oprichtingsjaar 2017
Sector Diensten

Contacteer aanbieder