Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Succesvolle start-up industriële reiniging van zonnepanelen - klaar voor verdere uitbouwing - omzet ± € 150 000,00

Vanwege de aanhoudende vraag naar industriële en gerobotiseerde reiniging van zonnepanelen aan ons familiebedrijf (installatiebedrijf van hernieuwbare energietechnieken) hebben we een aparte BV opgericht om aan deze behoefte te voldoen.

Deze jonge onderneming is snel uitgegroeid tot een succesvol en uniek concept. Onze doelgroep bestaat uit de landbouw- en industriesector, met installaties van minimaal 100 - 150 zonnepanelen.

Dankzij een volledig zelf ontworpen en geoptimaliseerde reinigingsinstallatie kunnen zonnepanelen volledig autonoom worden gereinigd. Hierdoor hoeven klanten geen elektriciteit, water of kostbare tijd te investeren. Deze reinigingsinstallatie is ook geschikt voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld dak- en gevelreiniging en het wassen van ramen.

Alles is tot in detail uitgedacht om efficiënt en doeltreffend te werken. Ons businessplan is niet alleen enthousiast ontvangen door de bank, maar heeft ook financiële steun gekregen van de Vlaamse overheid.

De onderneming vormt een waardevolle aanvulling op het familiebedrijf. Enerzijds kunnen we klanten voorzien van een passende oplossing voor reiniging, anderzijds leidt de reiniging van hun installatie hen vaak naar het familiebedrijf voor uitbreidingen, batterijopslag, en meer. We behouden met plezier dit onderlinge contact, ook na een eventuele overname.

Waarom een overname?

Vanwege recente ontwikkelingen in het familiebedrijf zal ik een grotere rol daarin op mij nemen. Het is moeilijk om beide ondernemingen te combineren of de juiste persoon te vinden om de nieuwe onderneming zonder mijn volledige aandacht verder te runnen.

De onderneming wordt momenteel actief en met enthousiasme voortgezet.

Reden voor verkoop Ontwikkelingen in het familiebedrijf - moeilijk te combineren
Inbegrepen/belangrijk ! Deze BV omvat een jonge vrachtwagen, reinigingsysteem, hoogwerker, cleaningrobot, hogedrukreiniger en toebehoren, website, ...
Oprichtingsjaar 2023
Sector Diensten

Contacteer aanbieder