Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Raf De Roo : "Unizo Overnamemarkt liet ons met een goed gevoel ons bedrijf overlaten" (getuigenis begeleidingstraject Advies op maat..)

Het overlaten van onze zaak was een idee dat al enkele jaren in het hoofd spookte. Maar hoe begin je daar aan?
De stap naar de overname werd concreet door het begeleidingsproject.
Wat anders bij ideeën zou zijn gebleven werd realiteit.

Als ondernemer loop je met dat idee rond maar durf je die stap niet vlug zetten.
De begeleiding door Overnamemarkt voelde aan als een ruggesteun om het toch te doen. De financiële analyse
(KBC) bevestigde de eigen schatting en hierdoor vermeden we een kater en hebben we een goed gevoel bij de bedongen overnameprijs.
Net voor we deze zomer een weekje op reis gingen plaatste Overnamemarkt.be onze zaak online.Tijdens die week verlof konden we ons niet houden onze mails te checken. Vol ongeloof,we hadden 14 (!) geinteresseerden en de advertentie werd maar liefst meer dan 600 (!) keer bekeken op die ene week.

De week erna, terug van reis, nodigden we twee financieel gezonde overnemers uit en nog eens twee weken later was ons bedrijf verkocht !

Zonder de financiële screening van de kandidaat-overnemers door Overnamemarkt (op basis GRAYDON n.v.d.r.) hadden we mogelijks foute keuze gemaakt!
Nu hebben we een  goed gevoel bij de keuze van de juiste overnemer.


Dankzij de door Overnamemarkt aangeboden op maat gemaakte modelcontracten van handelshuurovereenkomst en ‘overname handelsfonds’, was de overname binnen de kortste keren met een veilig gevoel afgerond. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Niet talmen is de boodschap, maar laat je toch begeleiden door de mensen van Overnamemarkt zodat je met een veilig en gerust gevoel uw zaak in de juiste handen doorgeeft.

Het is niet enkel het goede overnamebedrag dat telt, ook het goede gevoel van uw geesteskind niet verweesd achter te laten maar daarentegen een nieuwe toekomst te geven !

Veel succes met uw bedrijfsoverdracht

Raf De Roo
www.debroodbakker.be

Hoe kan UNIZO Overnamarkt ù het beste begeleiden ?

  • Het UNIZO begeleidingstraject is  bestemd voor ondernemingen (eenmanszaak of vennootschap) met een verwachte transactiewaarde van lager dan €500.000
  • Voor zaken met een hogere waarde zorgen we graag voor een introductie bij een geschikte  professionele overnamebegeleider

Voor meer informatie en inschrijving : Ga naar de webpagina Advies op maat  

 

Raf De Roo :