Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Mergers, Acquisitions & Buyouts Conference - Vlerick Business School - Ghelamco Gent

De Mergers, Acquisitions & Buyouts conferentie  van Vlerick Business School is een jaarlijks weerkerend event  om kandidaat ondernemers  op weg te helpen via een overname of een managementbuy-in (MBI) van een bestaand bedrijf.

Na vorige online edities was er op woensdag 23 februari 2022 opnieuw een event in levende lijve volgens de gekende formule.

3 tracks 1 event

Een mix van academische inzichten, praktijkgetuigenissen door ondernemers, netwerken en vooral kansen voor individuele kandidaat-ondernemers (vooral MBI'ers) om rechtstreeks contact te nemen met verscheidene praktijkspecialisten in de wereld van overnames van ondernemingen.

Omwille van  COVID maatregelen werd  het aantal aanwezigen beperkt tot 200.

Steeds meer mensen willen liever ondernemer worden of manager van een eigen bedrijf dan werknemer te blijven  in een groot bedrijf.

Het komende decennium zullen er nu eenmaal veel oprichters van bedrijven met pensioen gaan. Daardoor komen veel interessante KMO's beschikbaar voor  een bedrijfsovername.

De Mergers, Acquisitions & Buyouts Conferentie is de ideale manier om op één voormiddag contacten te leggen met meerdere intermediairs en het volgen van een aantal presentaties en getuigenissen.

Een 40-tal intermediairs (bankiers, corporate finance adviseurs, brokers, financiers, etc.) stonden de ganse voormiddag  ter beschikking voor individuele adviesgesprekken  

 

Private meet ups 1

 

Private meetups 2

De namiddag werd voorbehouden voor praktijkgetuigenissen en academische inzichten.

over 3 verschillende keuzethema's. 

 

Volgende editie Mergers, Acquisitions & Buyouts Conference - Vlerick Business School - Ghelamco Gent staat gepland voor 14 februari 2023

Ontvang iedere maand nieuwe tips en advies

Contacteer:

Guido Seghers

Guido Seghers

Manager NV Overnamemarkt

Willebroekkaai 37:

1000 Brussel

02 212 25 82

0495 59 81 19

 

 

 

Mergers, Acquisitions & Buyouts Conference - Vlerick Business School - Ghelamco Gent