Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Take Over

SCHILDE
Marco Aerts
Contactpersoon Marco Aerts
Tel +32478429543
E-mail info@takeoverservices.com
Website https://www.takeoverservices.com/

Waarom kiezen voor Take Over?

TAKE OVER is gespecialiseerd in overnameadvies -en begeleiding van A tot Z voor de verkoop en aankoop van KMO's en logiesverstrekkende ondernemingen. Concreet voorzien we in gans België de volgende professionele services om het overnameproces tot een goed einde te brengen :
• Samenstelling overnamedossier
• Bepalen referentiewaardering
• Opmaken informatiememorandum
• Aanbrengen van kandidaat-overnemers
• Begeleiding -en bemiddeling

Wij zijn reeds 35 jaar actief in diverse sectoren en kunnen een ruime ervaring voorleggen. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Voor competenties die buiten onze deskundigheid vallen werken wij samen met onafhankelijke externe experten. "Daarom bent u voor begeleiding van uw overdracht bij ons team in goede handen".

Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over hoe we kunnen samenwerken. Take Over is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille, maak hiervan gebruik en bespaar tot 30%.

Take Over maakt deel uit van Blooming BV. Blooming verzorgt sinds 2017 individuele en collectieve advies-en begeleidingstrajecten voor zelfstandigen, ondernemers, professionals en bedrijfsleiders. Voor taken die aan de wettelijk bepaalde beroepen zijn gereserveerd zoals bedrijfsrevisor, notaris, advocaat en vastgoedmakelaar wordt beroep gedaan op erkende deskundigen. Zie www.takeoverservices.com en www.bloomingconsultancy.com.