Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Hotel met 18 gerieflijke kamers - ideaal voor paardenliefhebbers en om te wonen - omzet ± € 700,00

Het over te nemen hotel is gelegen op een strategisch goede locatie aan een wandel, fiets-en ruiterroutenetwerk, nabij een bedrijvenzone en 1 km van het centrum. Dagelijks ondervindt de horecaonderneming voordelen van haar ligging en dat draait ieder jaar uit op mooie cijfers!  De vaste leisure en business gasten waarderen het hotel bij Tripadvisor op 4,5. Het interieur en de infrastructuur verkeren in prima staat, de themakamers van het hotel zijn ruim en comfortabel, de grote verzorgde tuin met accommodatie voor 6 paarden beschikt over een gezellig en ruim terras, alles instapklaar om verder uit te baten.

Naast hotel is er momenteel vooral bedrijvigheid als traiteur/restaurateur. Gasten kunnen ’s avonds een heerlijke verzorgde maaltijd eten. De traiteurdienst is vooral actief voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en afhaal. Ook recepties, barbecues, warme en koude buffetten vinden plaats in de ruime gezellige eet- en ontmoetingsruimten. Buitenshuis worden er feesten verzorgd met of zonder bediening.

Er is ook gelegenheid om onder hetzelfde dak dan het hotel te wonen, ideaal voor een koppel. Het potentieel om op diverse manieren uit te breiden is eveneens voorhanden: het aantal kamers verhogen, andere overnachtingsmogelijkheden aanbieden, de horeca en de recreatie verder uitbouwen. De detailcijfers van de uitbating en de overnameprijs zijn te bekomen bij opvraging van de informatiebundel. De transactie omvat de verkoop van 100% van de aandelen. Ref. M3103A20/01. De overnameprijs is gebaseerd op een gemiddelde van diverse waarderingsmethodieken. 

Interesse? Bel 0478-429543 of mail marco.aerts@takeoverservices.com voor inlichtingen, wij staan ter beschikking!

Takeover Services is een erkend overnamedienstverlener van de KMO-portefeuille voor advies, begeleiding en bemiddeling, zie www.takeoverservices.com.

 

Reden voor verkoop Einde loopbaan
Oprichtingsjaar 2001
Sector Hotels
Personeelsleden 2

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Marco Aerts
E-mail info@takeoverservices.com
Telefoonnummer +32478429543