Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Hostellerie-traiteur - 17 gerieflijke kamers - feestzaal - ideaal voor paardenliefhebbers - expansiemogelijkheden - instapklaar - woongelegenheid - aandelentransactie

Het horecabedrijf is gelegen op een strategisch goede locatie aan een wandel, fiets-en ruiterroutenetwerk, nabij een bedrijvenzone en 1 km van het centrum. Het interieur en de infrastructuur verkeren in prima staat, de themakamers zijn ruim en comfortabel, de grote verzorgde tuin met accommodatie voor paarden beschikt over een gezellig terras, alles klaar om uit te baten. Het vaste leisure en business cliënteel voor hotel en traiteur waardeert de onderneming in de logiessector bij Tripadvisor met 4,5.

Naast hotel is er vooral bedrijvigheid als restaurateur en traiteur. Gasten kunnen ’s avonds een heerlijke verzorgde maaltijd eten. De traiteurdienst is vooral actief voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en afhaal. Ook recepties, barbecues, warme en koude buffetten vinden plaats in de ruime gezellige eet- en ontmoetingsruimten. Buitenshuis worden er feesten verzorgd met of zonder bediening. Er is gelegenheid om onder hetzelfde dak dan het hotel te wonen. Het potentieel om op diverse manieren uit te breiden is voorhanden: aantal kamers, andere overnachtingsmogelijkheden, horeca en recreatie.

De transactie omvat de verkoop van aandelen. Ref. M3103A20/01.

Maak bij voorkeur gebruik van het onderstaande contactformulier.

Reden voor verkoop Pensioengerechtigde leeftijd
Oprichtingsjaar 2001
Sector Hotels
Personeelsleden 2

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Marco Aerts
E-mail info@takeoverservices.com
Telefoonnummer +32478429543