Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Transeo Deal Club is een internationale uitwisseling die u helpt om de juiste "match" te vinden

Transeo is een internationale samenwerking tussen deskundigen inzake bedrijfsoverdrachten  van KMO's.

Transeo stimuleert de uitwisseling van "best practices" tussen haar leden  en vergroot alzo  het bewustzijn van het thema bedrijfsoverdracht op regionaal, nationaal en Europees niveau.

Transeo vergemakkelijkt grensoverschrijdende transacties via de  Transeo Deal Club.

De Transeo Deal Club is de unieke samenwerking tussen overname adviseurs en overnameplatformen  in verscheidene landen die hierbij ondernemers met overnameplannen   helpen  bij grensoverschrijdende bedrijfsoverdrachten. 

Voor wie? 

  • U bent een overnamebemiddelaar  die zijn netwerk wenst uit te breiden?
  • U vertegenwoordigt een bedrijf dat op zoek is naar een overname in het buitenland?
  • U bent op zoek naar een buitenlandse koper voor uw bedrijf?

Hoe? 

Door u in contact te brengen met de juiste & betrouwbare internationale adviseurs, en grensoverschrijdende opportuniteiten uit te wisselen, stimuleert Transeo Deal Club internationale transacties en maakt de M&A markt voor KMO's transparanter.


Alle aangeboden overname opportuniteiten hebben het potentieel voor een internationale overname. De targets zijn allen KMO's met een omzetcijfer tussen 0,5M€ en 20-25M€ .

In deze bijzondere tijden wil de Transeo Deal Club internationale deals mogelijk maken, ook  tijdens de pandemie. Tevens wil men de markt transparanter maken en  bedrijven helpen om op een correcte manier overgedragen te worden. 

De Transeo Deal Club is exclusief voor Transeo leden.

"Transeo Deal Club wordt zeer gewaardeerd onder de Transeo leden. We hebben onze Transeo adviseurs van over verscheidene landen  al 5 keer fysiek bijeengebracht sinds de lancering in november 2019. We hebben meer dan 100 sell-side & buy-side opportuniteiten in portefeuille  en hebben reeds meer dan 50 interacties tussen de Transeo leden geregistreerd. De Transeo Deal Club heeft zeker een mooie toekomst voor zich."

Hugo Bovesse, Transeo Deal Club Manager - hugo.bovesse@transeo-association.eu

Hoe maakt Overnamemarkt gebruik van de Transeo Deal Club ? en welke voordelen levert dit op voor de gebruikers van  Overnamemarkt? 

Het overnameplatform Overnamemarkt.be legt zich toe op de kleinere deals : veelal met een transactiewaarde lager dan € 1 miljoen.

Ook zulke KMO's kunnen interessante targets zijn voor een overnemer uit één van onze buurlanden. Klassieke voorbeelden zijn hotels in onze steden en/of toeristische gebieden. Iedere provincie in Vlaanderen is een grensgebied : Hetzij met  Nederland, Frankrijk of Wallonië. Ondernemers zien vaak zulke nabije  target over het hoofd, doordat men er een andere taal spreekt, en/of er andere regels gelden.   Transeo Deal Club helpt om de blik te verruimen"

 

Heb je interesse in de aan- of verkoop van een onderneming in  een  buurland?  Maak gebruik van de diensten van Transeo Deal Club. We zorgen graag voor een introductie.

 

Contacteer

Guido Seghers

 

Guido Seghers Manager Overnamemarkt

guido.seghers@overnamemarkt.be
Willebroekkaai 37 – 1000 Brussel                           
0495/59 81 19

overnamemarkt

 

Ontvang iedere maand nieuwe tips en advies

 

 

UNIZO Ondernemerslijn 0800 20 750

 

Transeo Deal Club is een internationale uitwisseling die u helpt om de juiste