Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

5 Tips om de respons op uw bedrijfsprofiel(en) verder te verhogen (voor ieder type adverteerder op Overnamemarkt.be)

Iedere aanbieder ontvangt iedere maand een  overzicht van de hoeveelheid reacties en bezoekers op zijn bedrijfsprofiel(en).

Aantal keer weergegeven;  Aantal keer aangeklikt Aantal ontvangen reacties
 

5 Tips om de respons op uw bedrijfsprofiel(en) verder te verhogen Van toepassing voor ieder type gebruiker op Overnamemarkt.be

TIP 1. Zet uw profiel IN DE KIJKER ! Bedrijfsprofielen IN DE KIJKER ontvangen tot 3x meer reacties.  Voor €99+btw staat het bedrijfsprofiel 3 weken op de startpagina, bovenaan de zoekresultaten en telkens bovenaan in de wekelijkse Alert service.


TIP 2.Maak gebruik van uw sociale media om uw bedrijfsprofiel(en)aan een ruimer publiek kenbaar te maken : Klik op het Facebook en/of Linked In icoontje onderaan uw gepubliceerd bedrijfsprofiel(en). En dit zonder bijkomende kosten voor u

TIP 3. Is  uw aanbieding bedrijfsoverdracht ook geschikt voor een stapsgewijze overdracht aan een medewerkende vennoot  of een "stille" vennoot (investeerder)? U kan een deel van uw aandelen te koop aanbieden. Publiceer uw bedrijfsprofiel onder de rubriek "Participaties".

TIP 4. Is uw bedrijfsprofiel ook geschikt om aan te bieden aan een franstalige investeerder ? Maak gebruik van het nieuwe franstalige platform www.PlateformedeTransmission.be

Ondersteuning nodig ? Stuur uw mail aan info@overnamemarkt.be


TIP 5. Is uw bedrijfsprofiel ook geschikt voor een internatonale  overnemer ? Dankzij ons lidmaatschap van SOWACCESS en TRANSEO kunnen wij uw aanbieding - met behoud van garantie op discretie (blind profile) -in het Engels - op het Europese platform TRANSEO MARKETPLACE aanbieden.

Interesse ? stuur mail aan info@overnamemarkt.be

 

Werkwijze om iets aan uw bedrijfsprofiel(en) op Overnamemarkt.be  te wijzigen :

Log hier  in met uw e mail adres en het door u gekozen paswoord:
http://www.overnamemarkt.be/nl/login?queryString=/nl/mijn-dashboard

Ga naar de Dashboard pagina. Scrol naar “beheer uw bedrijfsprofielen”

Druk op het 2de symbooltje (pennetje) naast de titel van het bedrijfsprofiel – wijzigingen aan het bedrijfsprofiel of het uploaden van eigen foto’s is zonder extra kosten voor u.

(*) TIP : het 1ste symbooltje (sterretje) is om het  profiel  IN DE KIJKER te plaatsen  – betaal online – u ontvangt de factuur onmiddellijk in uw mailbox.

 

5 Tips om de respons op uw bedrijfsprofiel(en) verder te verhogen (voor ieder type adverteerder op Overnamemarkt.be)