Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

MULTIPLE CHOICE BVBA

BERCHEM (ANTWERPEN)
Barbara Mathieu
Contactpersoon Barbara Mathieu
Tel +32 471 320 999
E-mail barbara@multiplechoice.be
Website http://multiplechoice.be/nl/over-ons/

Waarom kiezen voor MULTIPLE CHOICE BVBA?

Het (ver)kopen van een bedrijf is een complexe aangelegenheid. Daarom is het van essentieel belang om u goed te laten bijstaan in dit proces. Maar ook als u nog niet in de nabije toekomst van plan bent uw bedrijf te verkopen, is het zinvol om hier reeds over na te denken. Met een goede voorbereiding bespaart u uzelf namelijk veel zorgen wanneer u besluit te verkopen.

Bent u van plan uw onderneming in de verre of nabije toekomst te verkopen? Dan kan Multiple Choice u van dienst zijn. We adviseren u bij het optimaliseren van de bedrijfsstructuur, het bepalen van de marktwaarde van uw bedrijf, het vinden van geschikte overname-kandidaten en ondersteunen u op elk moment van de transactie.

U wilt als persoon of als onderneming een ander bedrijf overnemen? Dan bent u bij Multiple Choice aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf, de waarde van de onderneming bepalen, mee de financiering van het project rond krijgen en de onderhandelingen voor of met u voeren.