Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

DaVinci Corporate Finance

Antwerpen
Kris Van Deun   Bart Vingerhoedt
Contactpersoon Kris Van Deun Bart Vingerhoedt
Tel 0478248884 / 0476566844
E-mail info@davinci-cf.be
Website http://www.davinci-cf.be

Waarom kiezen voor DaVinci Corporate Finance?

DaVinci is een onafhankelijk overnamehuis dat ondernemers begeleidt en adviseert bij de opvolging en overdracht van het (familie)bedrijf. Dit betreft zowel overnamebemiddeling (transactiewaarde vanaf 1 mio EUR), advisering bij familiale opvolging (geen minimum transactiewaarde van toepassing) en het aantrekken van groeikapitaal.

DaVinci staat voor onafhankelijk deskundig advies en maatwerk met een persoonlijke en discrete benadering. Er is dus geen belangenvermenging mogelijk met andere producten of diensten zoals bijvoorbeeld bank-, beleggings-, investerings- en verzekeringsproducten, audit- of accountancydiensten,…

De partners van DaVinci combineren samen meer dan 30 jaar M&A praktijkervaring, hebben een uitgebreid en relevant netwerk van kandidaat-kopers en kunnen sterke referenties voorleggen.

DaVinci is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als erkend dienstverlener KMO-Portefeuille voor advisering bij bedrijfsoverdracht. Dit betekent concreet dat u als klant tot 30% van onze advieskost gesubsidieerd kan krijgen.

DaVinci heeft kantoren te Antwerpen, Turnhout en Gent.

T 0476 56 68 44 / 0478 24 88 84
E info@davinci-cf.be
W www.davinci-cf.be