Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Prachtig hoevecomplex met feestzalen nabij Heist op den Berg - verkoopprijs € 950 000,00

Het hoevecomplex weerspiegelt een rijk verleden en ademt een sfeer van historische authenticiteit. Oude architectonische elementen en traditionele details voegen karakter en charme toe aan deze bijzondere locatie te Booischot bij Heist op den  Berg.

Het hoevecomplex beschikt over 3 feestzalen die kunnen worden omgetoverd tot de perfecte locatie voor bruiloften, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen. Met deze veelzijdigheid is het een ideale investering voor wie een evenementen locatie wil exploiteren.

Naast de feestzalen biedt het complex ook ruimte voor het creëren van een eigen woonruimte.

De prachtige natuurlijke omgeving biedt niet alleen een aantrekkelijke setting voor evenementen, maar ook talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten en recreatie.

Hoewel gelegen in een rustige en afgelegen omgeving, is het hoevecomplex toch goed bereikbaar en slechts op korte afstand van nabijgelegen steden en belangrijke verbindingswegen.

Op zoek bent naar een veelzijdige zakelijke investering met een historische flair? Dit ruime hoevecomplex biedt het allemaal.  Mis deze kans niet om uw visie te realiseren in een groene oase van rust.

Neem vandaag nog contact met ons op met Dewaele vastgoed met advies te Mechelen voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Oppervlakte (in vierkante meter) 902 m²
Type horecapand

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Dewaele Invest
E-mail invest@dewaele.com
Telefoonnummer 051265007