Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Word franchisenemer bij Vanden Borre Kitchen - omzet ± € 1 500 000,00

Uw volgende professionele uitdaging met Vanden Borre Kitchen zal u heel wat opleveren.

U zoekt meer onafhankelijkheid binnen een bloeiende sector die een comfortabel inkomen oplevert? Dan bent u ben ons aan het goede adres. Vertegenwoordig het merk en groei uit tot een referentie in termen van expertise, transparantie en vertrouwen als het gaat om de verkoop en creatie van maatkeukens uit het hogere gamma.

Vanden Borre Kitchen is een aanbieder van volledig uitgeruste, totaal personaliseerbare keukens en dit aan de laagste prijs, met een premium klantiendienst. Bent u ondernemer, manager, gepassioneerd door interieur of gewoon iemand met een passie voor keukens? Dan is franchisenemer worden iets voor jou! 

Als franchisenemer kan je rekenen op de steun van een hele waaier aan diensten, zoals onze aankoopdienst, marketingdienst, commerciële dienst, financiële dienst, IT-dienst en de opleidingsdienst. Zelfstandig ondernemer worden is nog nooit zo veilig geweest. 

Spreekt Vanden Borre Kitchen u aan en wenst u deel uit te maken van het snelst groeiende keukenmerk? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie!

Contactpersoon: Wim De Smedt
E-mail:  wdesmedt@fbd-group.com
Telefoonnummer: 0472/611571

of maak gebruik van het onderstaande contactformulier

Sector Franchising
Personeelsleden 3

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Willem DE SMEDT
E-mail wdesmedt@fbd-group.com
Telefoonnummer 0472611571