Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Verhuur van feestmaterialen over te nemen - Lede - omzet ± € 100 000,00

Te koop: een bloeiende zaak in feestmateriaal, de ultieme bestemming voor iedereen die van feesten houdt. Als trotse eigenaar van deze onderneming kun je een belangrijke rol spelen in het creëren van onvergetelijke momenten en het maken van dromen werkelijkheid voor feestvierders van alle leeftijden.

Deze goed gevestigde zaak biedt een uitgebreid assortiment feestmateriaal, van springkastelen, volksspelen, tafels, stoelen, ...... Met jarenlange ervaring heeft de zaak een solide klantenbestand opgebouwd en geniet het van een uitstekende reputatie in de regio.

er is tevens mogelijkheid tot aankoop of huur van het gebouw/opslagplaats

Met een sterke online aanwezigheid en actieve social media-accounts heeft de zaak ook een groot bereik en trekt het regelmatig nieuwe klanten aan.

De huidige eigenaar is bereid om een overdrachtsperiode aan te bieden om je vertrouwd te maken met het bedrijf en je te ondersteunen bij een soepele overgang. Dit is een geweldige kans voor een enthousiaste ondernemer met een passie voor feesten en evenementen om direct in een winstgevende onderneming te stappen.

Of je nu een ervaren ondernemer bent of nieuw bent in de branche, deze zaak biedt veel groeipotentieel en mogelijkheden voor creativiteit. Feesten zijn immers een blijvende traditie en mensen zoeken altijd naar unieke manieren om speciale gelegenheden te vieren.

Ben jij klaar om de fakkel over te nemen en een glimlach op het gezicht van klanten te toveren? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze opwindende kans om eigenaar te worden van deze welbekende zaak in feestmateriaal. Aarzel niet, want dit is een unieke gelegenheid die je niet wilt missen!"

 

inhoud :
zo'n 40 opblaasbare toestellen van springkastelen tot attracties, stormbanen tot 66 m lang, rodeostier, klimtoren, sweeper,.... alsook een 70 tal volksspelen - pop-up tenten - tafels-stoelen - discobar - koelwagen - Ledscherm op trailer - al dan niet met of zonder bestelwagens, website,...
vaste klanten zoals verschillende scholen, gemeentes en verenigingen begoren tot ons cliënteel

Reden voor verkoop gezondheidsredenen
Prijsindicatie € 250 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! de overdracht omvat alle benodigdheden voor het runnen van de zaak
Sector Vennootschappen

Contacteer aanbieder