Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Stijlvol handelspand (660 m²) met aangrenzende woning

Stap binnen in een buitengewone kans om jouw bedrijf te vestigen in een betoverend handelspand met aangrenzende woning, perfect gelegen op een strategische locatie nabij de E17 en E40, op slechts 5 minuten van afrit Wetteren. Deze eigendom straalt karakter uit en biedt een veelzijdige lay-out, ideaal voor diverse zakelijke doeleinden.

Met een totale oppervlakte van 660 m² voor het handelspand en 225 m² voor de woning, inclusief privéparking, biedt deze historische halfopen herenhoeve uit 1825 een overvloed aan ruimte voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar ruimtes met meerdere behandelkamers, wachtruimtes of vergaderruimtes, hier vind je de perfecte accommodatie die jouw bedrijf nodig heeft om te bloeien.

Deze prachtige hoeve is reeds gerenoveerd en direct klaar voor gebruik. De mogelijkheid om het handelspand en de woning apart te verhuren biedt flexibiliteit om de ruimte aan te passen aan jouw specifieke behoeften en budget.

Grijp deze kans om jouw bedrijf te laten gedijen in een omgeving vol potentieel en mogelijkheden. Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel Gaethan op 0471 08 30 35 of stuur een e-mail naar gaethan@abitos.be. Samen bouwen we aan de perfecte omgeving voor het succes van jouw bedrijf!

Voor alle informatie en documenten, bezoek onze website op https://abitos.be/nl/te-koop.

Prijsindicatie € 950 000,00
Sector Diensten

Contacteer aanbieder