Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Restaurant/feestzaal met traiteurdienst en 18 gerieflijke kamers - ideaal voor paardenliefhebbers en om te wonen - aandelentransactie

De over te nemen horcaonderneming heeft lokaal een sterke naambekendheid voor feesten en als traiteurdienst. De traiteurservice is vooral actief voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en afhaal. Ook recepties, barbeques, warme en koude bufetten vinden plaats plaats ruime en gezellige feestzalen van 40 of 96 tafelende genodigden. Buitenhuis worden er feesten verzorgd met of zonder bediening.

Naast traiteur zijn de huidige eigenaars vooral actief als restaurateur en hotelier. Het hotel is gelegen op een strategisch goede locatie aan een wandel, fiets-en ruiterroutenetwerk, nabij een bedrijvenzonde en 1km van het centrum. Dagelijks ondervindt het horecabedrijf de voordelen van haar ligging en dat draait ieder jaar uit op mooie cijfers! Gasten kunnen 's avonds in het restaurant of op het terras een heerlijke verzorgde maaltijd eten. De vaste leisure en business gasten waarderen het hotel bij Tripadvisor op 4,5. Het interieur en de infrastructuur verkeren in prima staat, de themakamers van het hotel zijn ruim en comfortabel, de grote verzorgde tuin met accomodatie voor paarden beschikt over een gezellig en ruim terras, alles instapklaar om verder uit te baten.

Er is eveneens de gelegenheid om onder hetzelfde dak te wonen, ideaal voor een koppel. Het potentieel om op diverse manieren uit te breiden is ook voorhanden: het restaurant en de recreatie verder uitbouwen, het aantal kamers verhogen of andere overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Detailcijfers van de uitbating en de overnameprijs zijn te bekomen bij opvraging van de informatiebundel. De transactie omvat de verkoop van 100% van de aandelen. Ref. M3103A20/01.

Interesse? Bel 0478-429543 of mail info@takeoverservices.com voor inlichtingen, wij staan ter beschikking!

TAKE OVER is een erkend overnamedienstverlener van de KMO-portefeuille voor advies, begeleiding en bemiddeling, zie www.takeoverservices.com.

Reden voor verkoop Einde loopbaan
Inbegrepen/belangrijk ! Alle vastgoed, inboedel, cliënteel en uitbating zijn inbegrepen in de aandelenovername.
Oprichtingsjaar 2001
Sector Restaurants
Personeelsleden 2

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Marco Aerts
E-mail info@takeoverservices.com
Telefoonnummer +32478429543