Anchor is een gastronomisch etablissement op een AAA+ locatie aan de Westkust. Dit restaurant heeft zijn pijlen gericht op de traditionele Franse keuken, verrijkt met eigentijdse tapas en verfijnde cocktails.
Met een stevige reputatie die teruggaat tot het jaar 2000, heeft Anchor zich gevestigd als een vooraanstaand referentiepunt aan de kust. Onder leiding van de huidige ondernemers heeft de zaak zich ontwikkeld tot een synoniem voor een harmonieuze en onvergetelijke totaalervaring.
Een ander kenmerk dat bijdraagt aan het succes van Anchor is het belang dat wordt gehecht aan het personeel. Door het team gemotiveerd en gepassioneerd te houden, hebben de zaakvoerders een vast personeelsbestand opgebouwd. Dit heeft geleid tot een zaal-en keukenteam dat op vandaag reeds ruime tijd werkzaam is bij de zaak.
Het historische gebouw waarin het restaurant is gevestigd, onderging een grondige renovatie. De voorgevel, het dak en de ramen zijn zorgvuldig gerestaureerd met behoud van de oorspronkelijke uitstraling. Door voortdurende investeringen is het interieur verfraaid met kwalitatief en trendy meubilair, wat resulteert in een tijdloze en aantrekkelijke ambiance.
Belangrijkste kenmerken:
> Omzet: € 2.300.000
> Winst voor belastingen en afschrijvingen (EBITDA): € 250.000
> Personeel: 14 vaste personeelsleden
De huidige zaakvoerders opteren voor een verkoop van aandelen wegens geen opvolging.Het vastgoed is in privé eigendom en kan ook deel uitmaken van de transactie.
Reden voor verkoop | Opzoek naar een nieuwe uitdaging |
---|---|
Inbegrepen/belangrijk ! | Aandelen transactie (inclusief onroerend goed in privé eigendom) |
Sector | Restaurants |
Personeelsleden | 14 |
Contactpersoon | Jens Vanden Bussche |
---|---|
jens@blue-bridge.be | |
Telefoonnummer | 0478287097 |