Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Professionele responsive websites voor KMO’s met abonnementsformule - omzet ± € 600 000,00

De onderneming is gespecialiseerd in webdesign en webbuilding en staat bekend als referentie in de sector. In 2019 realiseerde het bedrijf een genormaliseerde EBITDA-marge van 45% en behaalde het een klanttevredenheid van 9,5 op 10.

KMO’s krijgen stijlvolle en op maat gemaakte websites tegen betaling van een opstartkost. De websites blijven up-to-date dankzij een concurrentiële abonnementsformule. Ook de helpdesk is inbegrepen.

Deze niche webbouwer zorgt ervoor dat klanten uit onder andere de bouwindustrie, de professionele dienstensector en de horeca toegang krijgen tot de digitale wereld met in het oog springende websites, zowel op computer als andere mobiele toestellen. De optionele samenwerking met externe online marketing partners zorgt er bovendien voor dat de websites goed scoren in search engines en op sociale media.

De laatste jaren is er een duidelijke groei in EBITDA, ook tijdens de COVID lock down. Door de abonnementsformule is 90% van de EBITDA recurrent.  Vandaag heeft het bedrijf meer dan 1000 websites in beheer volgens deze abonnenmentsformule. Voor 2020 bedraagt de verwachte genormaliseerde EBITDA € 300 K.

Vanwege het gespecialiseerd business model heeft de onderneming een aantrekkelijk toekomstpotentieel.

De eigenaar zoekt een partner die extra sales power brengt en is bereid om hiervoor de meerderheid van het bedrijf te verkopen.

Verkoop van aandelen.

Geen financiële schulden, rijk aan cash, geen eigen vastgoed.

Meer info op: http://overnamepartners.be/bedrijftekoop/professionele-responsive-websites-voor-kmos-met-abonnementsformule/

Reden voor verkoop Nieuwe groeifase van de onderneming vergt ander type eigenaar
Inbegrepen/belangrijk ! Aandelentransactie zonder vastgoed
Sector Diensten
Personeelsleden 7

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Lieven Stas
E-mail lieven@overnamepartners.be
Telefoonnummer 0475802568