Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

PRACHTIG GELEGEN INSTAPKLAAR (meer dan volledig ingericht ) RESTAURANT genaamd in 't Hapertje OVER TE NEMEN OOSTKUST (KNOKKE)

PRACHTIG GELEGEN INSTAPKLAAR (meer dan volledig ingericht ) RESTAURANT OVER TE NEMEN OOSTKUST  (KNOKKE - Heist ), het betreft een overname van het handelsfonds
In volle centrum van deze kustgemeente met veel passage gelegen aan een plein met ondergrondse parking, commercieel een topper.
Gezien alle wegeniswerken in de buurt van dit restaurant achter de rug zijn zal er de eerstkomende decennia niets meer gebeuren. 
Dit restaurant heeft meer dan dertig jaar dezelfde uitbaters en heeft een uitmuntende reputatie, een groot klantenbestand van vaste klanten, 2de verblijvers en toeristen
De cijfers zijn bewezen met een zeer goed rendement en het kan nog meer gezien de huidige uitbaters ( man en vrouw ) het momenteel alleen met een aantal personeelsleden doen (reden van overlating is de leeftijd van de overlaters ). Het is momenteel enkel restaurant maar kan uitgebreid worden naar brasserie of meer wat dus de  mogelijkheid geeft aan een kandidaat om de zaak naar zijn eigen hand te zetten.
 Lage huur. De zaak is volledig brouwerijvrij en heeft tegenover andere leveranciers ook geen enkele verplichting.
Binnenin de zaak is er plaats voor 40 personen , in meer het eigen overdekt terras met 20 plaatsen en een bijkomend terras op het plein voor de zaak met een capaciteit van 50 man dat nog kan uitgebreid worden.
Verder zijn de toiletten ondergronds en er is een ruime kelder met toegang langs de buitenkant van het gebouw. Er is een zeer grote frigokamer voorzien in het keldergedeelte. Geen woonst .
Een unieke kans voor een serieuze kandidaat. 

Sector Cafés en overige horeca
Personeelsleden 1

Contacteer aanbieder
Contactpersoon FRANK VAN HULLE
E-mail fr.v.pm@proximus.be
Telefoonnummer 09/245 28 08