Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Populaire snoep- en giftshop in Sint-Niklaas over te nemen

Wat?
Kleurrijke winkel gespecialiseerd in de verkoop van (import) snoep en verzamelfiguren, manga, knuffels en vele andere leuke spullen.

Ligging?
De zaak ligt in het hart van Sint-Niklaas tussen tal van scholen, andere winkels en horecazaken en kan rekenen op een vast, dagelijks cliënteel en een zo goed als gegarandeerde minimale omzet. De zaak draait goed maar kan zeker wat nieuwe ideeën en/of een herinrichting gebruiken.

Uitrusting?
Rekken, planken, koelkasten enzovoort kunnen allemaal mee overgenomen worden. Ideaal voor wie niet vanaf nul wil starten.

Pand?
De winkel is zo'n 120m² groot en heeft daarachter nog een gigantische ruimte voor opslag (die mits aanpassingen eventueel ook nog als winkelruimte zou kunnen dienen, in overleg met de eigenaar). Het pand wordt gehuurd aan een aantrekkelijke huurprijs (huurcontract 3-6-9, waarvan intussen 3 jaar zijn verstreken, opzegbaar om de 3 jaar).

Personeel?
1 persoon + een jobstudent kunnen de zaak runnen.

Reden van verkoop?
De winkel maakt op dit moment deel uit van een kleine groep van 6 winkels, maar deze groep is zich (om velerlei redenen) aan het heroriënteren.

Ondersteuning?
Bij overname kan er zeker gepraat worden over eventuele steun bij het inkopen van voorraad, het contacteren van leveranciers, het wegwijs maken in de regelgeving rond de verkoop van voeding etc.

Vraagprijs?
€ 95.000 (inboedel (rekken, planken, koelkasten en kassameubel) + goodwill)
Over (start)voorraad kan eventueel onderhandeld worden.

Reden voor verkoop De winkel maakt op dit moment deel uit van een kleine groep van 6 winkels, maar deze groep is zich (om velerlei redenen) aan het heroriënteren.
Inbegrepen/belangrijk ! Het huurcontract (€1.753/maand), het gebruik van het winkelpand volgens het huurcontract (3 van de 9 jaar verstreken), het belangrijkste deel van de inboedel (rekken, kassameubel, koelkasten etc.)
Oprichtingsjaar 2021
Sector Detailhandel
Personeelsleden 1

Contacteer aanbieder