Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Overname zéér goed draaiend ingericht Café met woonst in Stekene

Inleiding

Na veel mooie jaren is het tijd het goed draaiende café over te laten. Zelf zijn we bezig met een volledig ander concept en willen liever 1 activiteit goed. Ook om privé redenen wensen we hiervoor op termijn een andere wending aan ons leven te geven.

Locatie

Het in het centrum gelegen café (l'Apétit) aan de markt is wekelijks 4 dagen geopend. Momenteel zijn we open van woensdag tot en met zaterdag. We organiseren regelmatig een themafeestje wat een extra boost geeft aan de omzet. We leven er momenteel met 2 personen van die hier volledig in te werk staan zonder andere bijverdiensten.

Wat is er aanwezig?

In het café zit een groot deel van de inrichting (buiten enkele details) inbegrepen in de overname. Alsook de toestellen, een interessante hierbij is de Osomose glazenwasser, deze bespaart u minstens 1 personeelslid. Achter de bar is verder alles voorzien,  voldoende ruimte, koelingen, spoelbak, 4 tapkranen (volledig onderhouden),...Uiteraard zal bij een bezoek alles perfect uigelegd worden wat mee in de overname zit. Kort samengevat kan op een week alles terug operationeel zijn. Interessant om weten is dat een ingebouwde airco aanwezig is, deze is zeer interessant om de energieprijs wat te drukken, ook in de zomer zalig om de mensen te laten genieten in een fris café. Het volledig geluidssysteem en lichtsysteem is reeds voorzien om feestjes te kunnen organiseren. Deze events werken enorm goed!

Wc's 2 damestoiletten met apart wasbakje en apart 2 piscines voor de heren met 1 zittend toilet.

Een keukentje is ook aanwezig om iets van hapjes klaar te maken. Een extra groot ijsblokjesmachine staat ook daar. De keuken is verder volledig HACCP in orde.

De woonst(appartement) boven het café is volledig uitgerust om hier te kunnen wonen. 2 slaapkamers (of 1 dressing), badkamer en ruime leefruimte. Alles met zicht op de kerk van Stekene. Parking is hier zeker voldoende en tevens ook gratis (zonder bewonerskaart of parkeerschijf). Een zeer sterk pluspunt.

Het terras  is voorzien van een luifel die over de volledige breedte en diepte van het terras gaat. Zeker in het voor en najaar een pluspunt. De 2 zijpanelen zorgen er voor dat de gasten niet in de wind zitten. Heaters zijn voorzien die aan de muur bevestigd kunnen worden om het terras lekker te verwarmen.

Opslag voor stock is voorzien achter de keuken, deze ruimte is direct toegankelijk vanuit het café. De lege bakken worden buiten op een klein koertje gezet. Ideaal ook voor de rolcontainers voor het afval. De vaten en koeler voor de tap staat in de kelder. Deze worden altijd door de leverancier op hun plaats gezet en lege vaten terug meegenomen.

 

Belangrijk: Het pand is eigendom van een brouwer, echter is de huurprijs zeer schappelijk om van dit prachtig café een winstgevend geheel te maken. Prijzen zijn zeker markt conform!

 

Indien u interersse heeft voor een bezoek, laat gerust weten. We maken graag tijd voor een ruim bezoek met alle informatie en eventuele cijfers.

 

 

Reden voor verkoop Andere wending in ons leven & oppurtuniteiten
Inbegrepen/belangrijk ! Een volledig ingericht en uitgerust café - Enkel het handelsfonds is over te nemen - Facebook & Instagram inbegrepen met een enorm bereik.
Oprichtingsjaar 2015
Sector Cafés en overige horeca

Contacteer aanbieder