Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Overname van Kapsalon M/V, Extensions, Nails & Beauty in Sint-Niklaas

Nieuwe kwaliteitsvolle inrichting (2020) bestaande uit :

Kapsalon M/V:  2 Kappersstoelen met verlichte spiegels en één was tafel. Er is de mogelijkheid tot uitbreiding met kappersstoelen en extra wastafels. Het materieel zoals een haardroger op statief, meerdere hand haardrogers, krultangen, stijltang met steam pot is aanwezig, alsook divers klein materieel zoals rollen en spelden.

Extensions: Ruim aanbod van eigen import van extensions, oorsprong India, Indonesië, Colombia en Peru. Deze extensions worden ingezet met ringen, kleven en of innaaien.
Hiervoor is een op maat gemaakt presentatie kast met vitrine en verlichting aanwezig. Onderaan zijn een aantal laden voor opberging van divers materieel.

Nails: 2 Nagel tafeltjes met afzuiging en voorzien van moderne stoelen voor styliste en klant.
Meerdere kleuren nagellak in mooie verlicht presentatiekastje. De producten komen van oa. Mia Secret, Ongel ed., steentjes en andere versieringen. Frees en droog apparaatjes inclusief zijn aanwezig.

Voetverzorging: 2 Geïmporteerde unieke zetels met voetbad, en voetmassage. Klein materieel zoals rolkarretje, 2 poefen, raspen, vijltjes, nagel scharen ed zijn aanwezig.

Beauty: Op de eerste verdieping is een kamer ingericht met elektrische ligstoel voor te epileren, gezicht verzorging, zetten van wimper extensions en make-up. In deze kamer zijn sierschabben in glas geplaatst alsook een extra, mooi verlichte, presentatiekastje. Kastje met wasbak, warm & koud water.

Massage: Ook op de eerste verdieping is een tweede kamer met massagebed, deze kamer kan nog naar eigen smaak ingericht worden.

Van dit alles is er een hedendaagse website met webshop, verder te ontwikkelen.

Algemeen, een modieus ingericht kapsalon met heel veel nieuwe items zoals de ontvangstdesk, geïmporteerde stoelen, kroonluster, spiegel met gouden omkadering, nieuwe warm waterboiler brandalarm en inbraakbeveiliging, …

Enorm gunstige locatie in een wandel winkelstraat nabij de grote markt, in het centrum van het waasland. Eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, station op wandelafstand en ruim voldoende parkeerplaats in de nabije omgeving.

 

Overdracht handelszaak omvat de volledige beschreven inrichting, exclusief de aanwezige stock. Deze wordt apart gefactureerd aan onze aankoop tarieven.

Het betreft een huurpand ( handelshuur overeekomst vanaf 15/01/2020) aan € 1310.00 per maand + jaarlijks K.I.

Mogelijkheid om in de directe omgeving een auto staanplaats bij te huren aan € 65.00 + jaarlijks K.I.

 

Interesse ?

 

Maak gebruik van onderstaand contactformulier om rechtstreeks contact te nemen met de aanbieders.

Reden voor verkoop Familiale redenen & Covid problematiek
Prijsindicatie € 85 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Handelszaak = de volledige beschreven inrichting, exclusief de aanwezige stock. Deze wordt apart gefactureerd aan onze aankoop tarieven. Het betreft een huurpand ( handelshuur overeekomst vanaf 15/01/2020) aan € 1310.00 per maand + jaarlijks K.I.
Oprichtingsjaar 2020
Sector Diensten
Personeelsleden 2

Contacteer aanbieder