Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

OVER TE NEMEN: SCHRIJNWERKERIJ, HOUTEN/PVC RAMEN EN DEUREN - omzet ± € 1 350 000,00

BESCHRIJVING VAN DE SCHRIJNWERKERIJ :
De schrijnwerkerij is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houten en PVC ramen en deuren. Het is ideaal gelegen in het hart van Waals-Brabant, dicht bij de grote verkeersassen. De zaakvoerders zijn op zoek naar een koper om het bedrijf, dat al verschillende generaties wordt gerund, voort te zetten.

Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder ramen, deuren en luiken, voor zowel particuliere als professionele klanten. Het biedt service op maat en kwaliteitsmaterialen (hout en PVC), waardoor het een echt concurrentievoordeel heeft op de markt en een hoogwaardige klantenkring.

Bovendien is het team hooggekwalificeerd en voert het alle fabricage- en installatiewerkzaamheden uit in de eigen ateliers van het bedrijf. Met een aanwezigheid van meerdere generaties en een kwaliteitsservice heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in de regio.

Het KMO bedrijf beschikt over een aantrekkelijk vastgoedcomplex bestaande uit een showroom, kantoren, een werkplaats en een opslagloods met een totale oppervlakte van ongeveer 4.500 m².

De financiële structuur van het bedrijf is gezond en er is weinig behoefte aan herinvestering in bedrijfsmiddelen:

Omzet:

- ongeveer EUR 1.200.000
- 12 werknemers
- Positieve cash-flow
- Positieve liquiditeiten
- Zeer lage financiële schuld
- Beperkte investeringsbehoefte

Om het bedrijf dat al generaties lang wordt gerund voort te zetten, hebben de huidige managers het adviesbrureau Closing de taak toevertrouwd om hen te helpen met hun plan om het bedrijf over te dragen.

NB: Niet-contractuele foto's

Reden voor verkoop Na het bedrijf de afgelopen jaren aanzienlijk te hebben ontwikkeld, willen de aandeelhouders hun belang verkopen.
Inbegrepen/belangrijk ! De verkoop betreft 100% van de aandelen van twee vennootschappen, een exploitatievennootschap en een vastgoedvennootschap. De overgangsperiode moet worden overeengekomen met de verkopers.
Sector Bouw
Personeelsleden 12

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Thierry Dehout
E-mail info@closing.be
Telefoonnummer +32 477 60 56 90