Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen: Onderneming in grootformaat printers; actief in een B2B nichemarkt. - omzet ± € 1 700 000,00

Beschrijving:
De onderneming is meer dan 60 jaar een vaste waarde voor gerenomeerde B2B-klanten en voor de publieke sector in België. Met een exclusief partnership worden er grote high-tech plotters verkocht aan het midden en high-end segment in de markt. Er is nog een zeer groot groeipotentieel in de Benelux.
Bijzonderheden:
Door goed beleid heeft de organisatie een zeer gezonde structuur en een goede reputatie. Service en support worden hoog in het vaandel gedragen door een hecht en gemotiveerd team met gespecialiseerde kennis en ervaring.
Financieel:
Mooi rendabel bedrijf met een gemiddelde EBITDA marge van > 15%. Schuldenvrij (> 50% solvabiliteit) en liquide (> € 1 mio vrije cash).
Reden voor verkoop:
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten. Hij heeft er evenwel geen probleem mee om nog een bepaalde periode mee te draaien om een vlotte overgang te garanderen.

 

Verkoop van 100% van de aandelen.  Het bedrijfsgebouw kan gehuurd worden met eventuele optie tot (latere) aankoop. De vennootschap beschikt over ruime financiële middelen.

Interesse?
Neem contact via het onderstaande contactformulier.

Reden voor verkoop De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere activiteiten.
Inbegrepen/belangrijk ! Verkoop van 100% van de aandelen. Het bedrijfsgebouw kan gehuurd worden met eventuele optie tot (latere) aankoop. De vennootschap beschikt over ruime financiële middelen.
Sector Groothandel
Personeelsleden 6

Contacteer aanbieder