Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Exploitatie in vrijetijdssector over te nemen - omzet ± € 1 700 000,00

Beschrijving en activiteit
Dit bedrijf in de sector van vrijetijdsbesteding startte in 2006 en heeft ondertussen een uitstekende reputatie uitgebouwd als invoerder van motorhomes, installateur van toebehoren en het onderhoud van motorhomes In 2010 startte deze concessie van een vooraanstaand en sterk merk motorhomes uit het betere marktsegment.
De technische inzichten, het oog voor precisie, kwaliteit en competitief dienstenaanbod en de eigen plaatsingsdienst geven de best mogelijke afwerking voor zowel de tweedehandsvoertuigen als voor de plaatsing van accessoires op nieuwe voertuigen.
Voor dit bedrijf wordt een opvolger gezocht die de groei kan doortrekken en het concessie-cliënteel de service kan bieden die ze gewoon zijn.
Voor de uitvoering van haar opdrachten wordt dit bedrijf gerund door 3 medewerkers waarvan 1 werknemer in loondienst.  Daarnaast wordt beroep gedaan op onderaannemers waarmee een samenwerkingsverband bestaat.

Verkoop
De verkoop kan integraal of opgesplitst. 
De integraliteit betekent de overname van de exploitatie én de bedrijfsgebouwen samen. 
De overname gebeurt onder vorm van aandelen.  Hierin zit enerzijds de concessie met de verkoop van nieuwe en 2de hands motorhomes en anderzijds het bedrijfsgebouw.
De gesplitste overname van het exploitatiedeel, namelijk de enkel de concessie is ook mogelijk. In samenspraak zal in beginfase een huur worden overeengekomen voor de bedrijfsgebouwen. 

Beschrijving van het vastgoed
Dit Vlaams bedrijf is gevestigd in een KMO- zone, met rustige ligging aan de groenzone.  De snelweg zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.
Het polyvalente bedrijfsterrein heeft een totale oppervlakte van 5.193 m², met een straatbreedte van 88 m.  Er is een toegang langs de voorzijde en langs de zijkant van het gebouw.
De bebouwde oppervlakte is 966 m² en 180 m² is ingericht voor bewoning op het gelijkvloers.
De groenzones en ruime parking vooraan, rechts en achter het gebouw, zijn volledig en veilig omheind en er is een brede poorttoegang van 8,80 m.  Er zijn nog uitbreidingsmogelijkheden op het terrein.
De privatieve delen bieden mogelijkheid voor particuliere bewoning of conciërge met aparte toegang.  
Het gebouw heeft een showroom van 300 m², een atelier met technisch bureel, een magazijn en directiebureel, ontvangstruimte voor klanten.

Troeven
Appartement op gelijkvloers kan als eigen woning of conciërge woonst gebruikt worden of verhuurd worden aan derden.
Uitbreidingsmogelijkheden op het terrein behoort tot de mogelijkheden. Er is een mogelijkheid om met in- en uitrit langs beide zijden van het bedrijf te werken.

Reden verkoop
De zaakvoerders willen hun cliënteel een continuïteit bieden van dezelfde kwaliteit. Tegelijk zullen ze de marktkennis en technische inzichten van installaties en accessoires, die van toepassing zijn, tijdig kunnen overdragen alvorens ze stoppen met werken.  De groei van deze sector is evident, maar tegelijk kunnen er ook nog andere pistes bewandeld worden door een jonge dynamische ondernemer door het businessplan uit te breiden met andere activiteiten.

Reden voor verkoop De zaakvoerders willen hun cliënteel een continuïteit bieden van dezelfde kwaliteit. vandaar dat zij tijdig kennis willen overdragen alvorens ze stoppen met werken
Prijsindicatie € 600 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! De verkoop van het bedrijf gebeurt onder vorm van aandelen. De exploitatie van het zaak kan in het bedrijfsgebouw blijven
Oprichtingsjaar 2006
Sector Distributie
Personeelsleden 1

Contacteer aanbieder