Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Educatief en ecologisch speelgoed: producent en distributeur - gelegen in Waals-Brabant aan grens met Oost-Vlaanderen - omzet ± € 3 000 000,00

De foto is een sfeerbeeld gegenereerd met Dale AI

Het over te nemen bedrijf is een Belgische fabrikant en distributeur van een breed assortiment vintage en educatief speelgoed, evenals decoratieve artikelen en bordspellen.

Het bedrijf richt zich op het creëren van originele en ambachtelijke producten van de hoogste kwaliteit, waarbij speelsheid en educatie op een passende manier voor kinderen worden gecombineerd. De  ontwerpafdeling creëert jaarlijks meer dan 100 nieuwe items waarbij de nadruk ligt op het vernieuwen van klassiek speelgoed dat de nieuwsgierigheid van het kind kan prikkelen en zijn droomwereld kan ontwikkelen. De nieuwste collectie van het bedrijf speelt in op de groeiende vraag van klanten naar ecologische en made in Europe-producten

Ondanks de COVID-gerelateerde problemen in toeleveringsketen, heeft het bedrijf altijd dubbelcijferige EBITDA-marges weten te behouden bij een gestaag stijgende omzet. 12% CAGR over de periode 2019-2022.

De beoogde transactie betreft de verkoop van een meerderheid (tot 100%) van de aandelen wegens geen familiale opvolging.
Verschillende transactiestructuren zijn mogelijk. Het onroerend goed kan al dan niet in de transactie worden opgenomen (marktwaarde van 1,9 €m).

Het bedrijf is gelegen in Waals-Brabant aan grens met Oost-Vlaanderen. 

Reden voor verkoop Geen opvolging
Inbegrepen/belangrijk ! Het betreft een verkoop van aandelen zonder vastgoed.
Sector Groothandel
Personeelsleden 5

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Lieven Stas
E-mail lieven@overnamepartners.be
Telefoonnummer 0475802568