Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Door iedereen gekende cadeau-winkel over te nemen in Brussel - BRU-1050 - omzet ± € 180 000,00

brussels

 Wilt u uw eigen bedrijf starten, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Overweeg dan om een bestaande zaak over te nemen! Op dit moment hebben we een prachtige zaak beschikbaar die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een kans om hun ondernemersvaardigheden te tonen.

Deze zaak is gelegen op een fantastische locatie met veel voetverkeer en heeft al jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. Het interieur is prachtig ontworpen en biedt een uitnodigende sfeer voor klanten om te genieten van hun ervaring. 

Met een reeds bestaande omzet en een bewezen track record, is dit de ideale kans voor iemand die wil investeren in een succesvol bedrijf zonder het risico van het opstarten van een nieuw bedrijf. Met de flexibiliteit om het bedrijf te runnen zoals u dat wilt en uw eigen stempel te drukken, zal u snel inzien waarom het overnemen van een bestaande zaak zo'n slimme zet kan zijn.

Dit is een unieke kans die niet gemist mag worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze geweldige kans voor uzelf te ontdekken!

Sterke punten:

** buurtwinkel die iedereen kent

** Prijzen  1e, 2e  in de competitie sinds 20 jaar "Vitrines de Noël", georganiseerd door de gemeente Elsene.

** winkel is heel goed gelegen met een uitstekende zichtbaarheid

** winkel is bekend om haar producten

** sterke relatie met trouwe klanten 

** klantenbestand (loyalty card) meer dan 3000 mensen 

**

Context van verkoop: Op zoek naar  een koper die bereid is om dit prachtige verhaal dat meer dan 25 jaar  verder te zetten met behoud klantentevredenheid, klantentrouw  en dynamiek van de winkel.

 

Voor meer informatie : Gebruik het onderstaande contactformulier.

 

Opmerking : De aanbieder is franstalig.

Inbegrepen/belangrijk ! Betreft Verkoop van de aandelen van de vennootschap. Winkelpand wordt gehuurd
Oprichtingsjaar 1998
Sector Detailhandel
Personeelsleden 1

Dit bedrijfsprofiel is in behandeling in het kader van het traject Advies op maat voor kleine ondernemingen_ Brussel (BRU)

Maak gebruik van het onderstaand contactformulier om in contact te treden met de aanbieder.

Vermeld uw BTW nummer - De aanbieder ontvangt een GRAYDON rapport over uw zaak. Indien u over geen BTW nummer beschikt, vermeld dan uw volledig adres. Vergeet niet om onderaan het vakje aan te kruisen met uw akkoord met de geheimhoudingsverklaring. U ontvangt een kopie van uw ingevulde contactformulier met uw ingevulde geheimhoudingsverklaring. Het invullen van uw naam geldt als bewijs van uw akkoord.

Disclaimer: Over de inhoud van de profielen die online via de website van Overnamemarkt.be worden gepubliceerd is UNIZO Overnamemarkt echter niet verantwoordelijk. Alle informatie vervat in het bedrijfsprofiel dient altijd op juistheid en volledigheid te worden gecontroleerd door de kandidaat-overnemer(s).

Contacteer aanbieder