Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Clubhuis van watersportvereniging zoekt Zelfstandige Uitbater - Gent-Leie

Bent u de toekomstige uitbater van het Clubhuis van een watersportvereniging gelegen aan de oevers van de Leie in het hart van Gent? Deze watersportvereniging is zeer centraal gelegen aan de oevers van de Leie en midden in het groen in het hart van Gent, met het St. Pietersstation op wandelafstand.

De club telt 92 vaste ligplaatsen en 35 omheinde en droge staanplaatsen. Op het terras kunnen tot 60 personen plaatsnemen.

Verder biedt de piramidetent op het grasveld naast het clubhuis (met vaste barbecue) de ideale locatie voor een babyborrel, familiefeest of event. Tijdens de lente, zomer en nazomer is het hier dan ook een va-et-vient van leden en bezoekers. Maar ook in de meer rustige wintermaanden vinden vaste gasten (leden en bezoekers) hun weg naar het Clubhuis voor een lunch.

Een prachtige ligging aan de Leie, een eigen parking, een veranda, een mooi terras, een piramidetent, … het clubhuis heeft de toekomstige uitbater heel wat te bieden.
De door het bestuur van de club aangeboden ondersteuning en zeer gunstige voorwaarden, maken van deze uitbating een échte buitenkans!

Sector Cafés en overige horeca

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Filip Nicasi
E-mail info@horecapartners.be
Telefoonnummer 03 260 60 90