Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Betonwerken - omzet ± € 13 500 000,00

Deze KMO onderneming is gespecialiseerd in betonwerken en ruwbouwwerken voor de bouw, zowel industrieel als residentieel. De werken bestaan uit algemene betonwerken, ruwbouw en betonkelders.

De onderneming werd opgestart in de beginjaren van deze eeuw. Aanvankelijk voor particuliere betonwerken is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke speler in beton- en ruwbouwwerken en een erkend aannemer.

Hoofdzakelijk B2B. De klanten zijn vaak grotere aannemingsbedrijven die hun ruwbouw- en betonwerken in onderaanneming door de onderneming laten uitvoeren.

Het team bestaat uit 14 vaste medewerkers aangevuld met externe vaste arbeiders afhankelijk van de projecten. Het team bestaat uit gekwalificeerde projectleiders, werfleiders en vakwerkers. Er is een goede samenwerking van de teams met architecten, ontwikkelaars en aannemingsbedrijven, hetgeen door het cliënteel erg wordt geapprecieerd.

Bedrijfsgebouwen bestaande uit kantoren en werkloodsen/opslag worden gehuurd van de zaakvoerder. De jaarlijkse huurprijs bedraagt 120K €.

Reden voor verkoop Andere opportuniteiten
Oprichtingsjaar 2004
Sector Bouw
Personeelsleden 14

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Peter Meers
E-mail peter.meers@a-square.be
Telefoonnummer 0476 87 87 46