Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

De rol van de accountant bij de overname van een kleine onderneming - opgenomen webinar

In het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht hernemen we dit webinar. (duur 37 min.)

Hierbij ligt de focus op de waardevolle rol die een boekhouder heeft als tussenpersoon bij het overnemen en overlaten van een kleine onderneming. (eenmanszaak of vennootschap)

Eveneens een beknopte voorstelling van het begeleidingstraject UNIZO Bedrijfsoverdracht - Advies op maat voor overlaters van een kleine onderneming.

 

Twee sprekers, Eddy Claesen en Guido Seghers  E enerzijds hoe een succesvolle bedrijfsoverdracht in zijn werk gaat, anderzijds wat Overnamemarkt als platform kan bieden om dit proces te faciliteren en steun te bieden aan de economische beroeper.

Eventuele reacties zijn  nog steeds welkom bij  info@overnamemarkt.be

Tijdens de Week van de Bedrijfsoverdracht kan u via chat reechtstreeks vragen stellen over dit onderwerp. 

Wie is Eddy Claesen ?

Eddy Claesen is al meer dan 35 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Hij is initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en mede-initiatiefnemer www.fiscaalcorrect.be, die laureaat TAXMAN 2013 is geworden. Hij heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder o. a. al 12 jaar voor Unizo als 'overnamecoach'.

Wie is Overnamemarkt?

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is het referentie  online overnameplatform in Vlaanderen waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar online ontmoeten.

OvernameMarkt.be is een open site waar kandidaat-overlaters hun bedrijfsprofiel anoniem publiceren ten behoeve van kandidaat-overnemers met het oog op een bedrijfsovername.

Wie is CONNECT ? 

CONNECT behoort tot de Federatie Vrije Beroepen  en wil de economische beroepen bijstaan in hun rol als raadgever van hun klanten. Zo gidsen we u als boekhouder, accountant,... doorheen de bestaande overheidssteun voor ondernemers. Zodat u úw klanten hier advies in kunt geven.

Contact

Federatie Vrije Beroepen
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
info@connect.vlaanderen

De rol van de accountant bij de overname van een kleine onderneming - opgenomen webinar