Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Herbekijk webinar CONNECT : De rol van de boekhouder bij de overname van een kleine onderneming

In het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht (21-25 oktober 2019) organiseerde Connect samen met Overnamemarkt een  webinar.

Hierbij ligt de focus op de waardevolle rol die een boekhouder heeft als tussenpersoon bij het overnemen en overlaten van een kleine onderneming. (eenmanszaak of vennootschap)

 

 

 

Twee sprekers, Eddy Claesen en Guido Seghers  E enerzijds hoe een succesvolle bedrijfsoverdracht in zijn werk gaat, anderzijds wat Overnamemarkt als platform kan bieden om dit proces te faciliteren en steun te bieden aan de economische beroeper.

Dit live webinar vond  plaats op dinsdag 22 oktober 2019 van 11u-12u.

Eventuele reacties zijn nog steeds welkom bij info@connect.vlaanderen

Wie is Eddy Claesen ?

Eddy Claesen is al meer dan 35 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Hij is initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en mede-initiatiefnemer www.fiscaalcorrect.be, die laureaat TAXMAN 2013 is geworden. Hij heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder o. a. al 12 jaar voor Unizo als 'overnamecoach'.

 

Wie is CONNECT ? 

CONNECT behoort tot de Federatie Vrije Beroepen  en wil de economische beroepen bijstaan in hun rol als raadgever van hun klanten. Zo gidsen we u als boekhouder, accountant,... doorheen de bestaande overheidssteun voor ondernemers. Zodat u úw klanten hier advies in kunt geven.

Contact

Federatie Vrije Beroepen
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
info@connect.vlaanderen

Herbekijk webinar CONNECT : De rol van de boekhouder bij de overname van een kleine onderneming