Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Tips en advies

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

"Bij deze wil ik je laten weten dat onze winkel is overgenomen op 28/06/2016. Ik wil jullie ook bedanken hiervoor want het is via de site van overnamemarkt.be dat dit is gelukt. 1000x dank hiervoor! Mvg, Verburgh Nico "

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bij het overnameproces introduceren wij u graag bij onze partners.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst . Voor bijkomende informatie kan u ons steeds bellen, mailen of chatten.

Een bedrijf overlaten of overnemen , is één van de erg belangrijke momenten in het leven van een ondernemer. UNIZO wil daarom ondernemers daarbij zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen.  Overnamemarkt.be is daartoe één van de  doeltreffende UNIZO- instrumenten. Het initiatief kan inmiddels steunen op 10 jaar ervaring.
Het  overnameplatform vergemakkelijkt bedrijfsoverdrachten. Op basis van de ervaringen, referenties en reacties van onze gebruikers- ondernemers, hebben we samen met onze experten de site  verder vernieuwd. Daardoor kunnen overlaters en overnemers elkaar nog makkelijker en doeltreffender vinden en contacteren. Aarzel niet op ons beroep te doen. Want ook daarvoor is UNIZO er voor U!
Steeds tot uw dienst,

PS Al uw reacties zijn steeds welkom.

Karel Van Eetvelt, UNIZO gedelegeerd bestuurder
Karel Van Eetvelt, UNIZO gedelegeerd bestuurder