Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

 

Advies op maat overlaters kleine onderneming

 

Hoe werkt OvernameMarkt.be?  Video (30 sec.)

De kortste weg tussen Overnemers en Overlaters

 

Het bedrijfsprofiel is het sleutelelement in de werking van OvernameMarkt.be. Het is een door de kandidaat-overlater opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak, aangevuld met enkele kerncijfers, een sterk beeld en een inspirerende titel. Iedere kandidaat-koper kan alle profielen vrij online bezoeken en rechtstreeks meer informatie opvragen aan de aanbieder via het contactformulier.

Ga naar FAQ - Veelgestelde vragen

 

Tips en advies

Overnameprijzen in Nederland
Geschreven door Guido Seghers
in de Categorie: Waardebepaling KMO

Overnameprijzen in Nederland

Vergelijking van de overnamemarkt met ons omringende landen is inspirerend. Daarom deze samenvatting van een rapport van Dealsuite (www.dealsuite.com) over de Nederlandse overnamemarkt in de eerst…
Activiteitenverslag Overnamemarkt 2022
Geschreven door Guido Seghers
in de Categorie: Partners

Activiteitenverslag Overnamemarkt 2022

Overzicht van onze activiteiten over het afgelopen jaar 2022  om onze missie en doelstellingen te behalen; evenals onze plannen voor het lopende jaar 2023 en de verdere toekomst.

Financiering

Premium Partners Overnamemarkt

Laat Overnamemarkt.be voor u werken.

placeholder

Snel & eenvoudig

Iedere aanbieder kan in 5 stappen zijn bedrijf of bedrijfsvastgoed op de site te koop aanbieden. Iedere koper kan zonder meer alle aanbiedingen op de site consulteren. Vindt u niet wat u zoekt ? Activeer de Alert service of contacteer ons.

placeholder

Goede referenties

Overnamemarkt is een fantastisch middel om resultaat te halen. HARTELIJK DANK voor deze schitterende DIENST. Met vriendelijke groeten, Raf Walgraeve Raevenberg bvba

placeholder

Volledige ondersteuning

Bij Tips en Advies vindt u eerstelijnsadvies over overlaten en overnemen. Voor verdere ondersteuning bieden we het begeleidingstraject Advies op maat of introduceren wij u graag bij onze partners-experten.

placeholder

Persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst. Begeleiding en advies op maat. Iedere maand zijn er gratis adviesgesprekken:

Schrijf gratis in via
het inschrijvingsformulier

(...)voorzichtig gestart met de overname van onze lingerie-zaak om dan met de medewerking van Overnamemarkt intensief aan de overdracht te werken. Dankzij Overnamemarkt konden we menige interessante contacten leggen wat uiteindelijk resulteerde in een voor ons vooropgestelde overname.(...)

Jef Proost, (voormalig) medezaakvoerder familiezaak lingerie Marie Thérèse, Poederlee
Jef Proost, (voormalig) medezaakvoerder familiezaak lingerie Marie Thérèse, Poederlee