Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Transeo Summit 2022 - Bpifrance - Parijs - 19 en 20 mei 2022 - thema "Internationale build-ups"

Externe groei is een belangrijke hefboom voor onze ondernemingen die zich via een (internationale) overname willen ontwikkelen. Het is belangrijk om zich goed te informeren  en voor te bereiden op een dergelijke overname, die soms complex kan zijn.

Transeo - vereniging ter bevordering bedrijfsoverdrachten van KMO's - organiseerde zopas haar  6de editie van haar internationale topconferentie over de overdracht/overname van KMO's met als thema "Internationale build-ups".

Deze eerste fysieke Transeo Top na de pandemie vond plaats in Bpifrance in Parijs op 19 en 20 mei 2022. Een ideale gelegenheid om opnieuw te netwerken met uitwisseling van best practices tussen overnamebegeleiders, academici, regionale en Europese overheden. 

Deze Top bood de gelegenheid om het thema van externe groei van KMO's door internationale overnames uit te diepen. Een tiental internationale sprekers waaronder Mathieu Luypaert, professor aan Vlerick Business School.

Transeo Summit 2022 Mathieu Luypaert Vlerick Business School

UNIZO Overnamemarkt, PMV en VLAIO namen deel aan deze Top, evenals  hun Waalse tegenhanger en partner SOWALFIN - stichtend lid van TRANSEO -  samen met > 100 professionelen inzake bedrijfsoverdracht KMO's.

TRANSEO DEAL CLUB bood de gelegenheid aan de overnamebegeleiders om hun  bedrijfsprofielen voor te stellen die het potentieel hebben voor een internationale overname.

Transeo Deal Club 2022 - Hugo Bovesse

Hugo Bovesse leidt de Transeo Deal Club

 

Gastheer BPIfrance bracht samen met andere specialisten informatiesessies over financiering (privaat/publiek) van internationale overnames. Deze operaties vormen een echte hefboom voor groei voor KMO's die zich internationaal ontwikkelen.

 

Voor meer informatie:  TRANSEO SUMMIT 2022

 

Patrick Jordens VLAIO Guido Seghers Overnamemarkt

Patrick Jordens, VLAIO Guido Seghers Overnamemarkt

TRANSEO SUMMIT  2022 19 20 may BPIfrance  Paris

 

Transeo Summit 2022 - Bpifrance - Parijs - 19 en 20 mei 2022 - thema