Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Tip van Familymind :de 1 pagina strategie

124.000 familiebedrijven in België. Niet allemaal even kleurrijk zoals op dit schilderij. Zou de bedrijfswereld er niet veel mooier uit zien mochten onze bedrijven wat meer kleur krijgen? Dit is in ieder geval de persoonlijke missie van Kirsten Coeck van Familymind.

Elke maand neemt Familymind u mee via een topic dat kleur kan geven binnen uw bedrijf. En ze doen dit niet alleen! Zoals Kirsten vroeger in het familiebedrijf samenwerkte met prachtige mensen, laat ze zich  ook in Familymind omringen door hele mooie mensen. De verbinding tussen ieder zijn unieke potentieel maakt zoveel meer mogelijk.

Regelmatig begeleidt Kirsten ondernemers rond de toekomst van hun bedrijf. Met behulp van de 1-pagina-strategie oefening lukt het hen keer op keer om tot heldere inzichten te komen en duidelijke strategiekeuzes te maken. De 1-pagina-strategie oefening en het doorzettingsvermogen van deze ondernemers zorgden voor de groei die deze bedrijven en ondernemers beoogden en verdienen!
 
Met Familymind wil Kirsten nog veel meer bedrijven inspireren om hun toekomst op een simpele, maar toch gestructureerde manier, uit te klaren en uit te werken. Daarom dit uniek aanbod. Family mind komt naar uw bedrijf met een workshop van een halve dag die u laat kennismaken met de 1-pagina-strategie bouwstenen die uw toekomst mee vorm zullen geven. Ontdek het   hier.

Contactpersoon : Kirsten Coeck
Tel 0486/68.29.15

Zie ook de vermelding van Familymind onder de rubriek Overnamebegeleiders

E-mail kirsten@familymind.be
Website http://www.familymind.be/

Tip van Familymind :de 1 pagina strategie