Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

ROAD TO ACTION Individuele begeleiding naar een succesvol vervolgtraject voor nieuwe ondernemers

Ben ik wel goed bezig met mijn nieuwe onderneming? Hanteer ik wel de juiste tarieven? Is er voldoende financiële ruimte om personeel aan te werven? Hoe organiseer ik mijn administratie? Als gestarte ondernemer zit je vaak met meer vragen dan er antwoorden lijken te zijn. Niets is minder waar, met Road to Action loodst UNIZO je door de uitdagende beginjaren heen!
Road to Action is een individueel begeleidingstraject op maat van ondernemers die maximaal 5 jaar zijn opgestart of de laatste 5 jaar zijn overgeschakeld van bijberoep naar hoofdberoep. Onze UNIZO-adviseurs dagen je uit om na te denken over je bedrijfsvoering en bieden een scherp maar constructief klankbord. Je jonge onderneming krijgt een grondige, objectieve check-up waaruit jij de nodige inzichten verwerft in actie-en verbeterpunten. We schetsen het totaalbeeld en reiken concrete tools en middelen aan om je uitdagingen zelf proactief aan te pakken onder begeleiding van je persoonlijke UNIZO-adviseur.
Zin om je zaak eens onder de loep te laten nemen door een buitenstaander zonder enig commercieel belang? Check hier de website voor meer informatie en inschrijvingen. Road to Action wordt mede mogelijk gemaakt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

ROAD TO ACTION Individuele begeleiding naar een succesvol vervolgtraject voor nieuwe ondernemers