Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PMV lanceert PMV/Z : financiering voor onder- en overnemen

Speciaal voor zelfstandige ondernemers, starters en kmo’s lanceerde PMV het nieuwe label PMV/Z. PMV/Z biedt een ideale oplossing om starters (inclusief werkzoekenden) en kleinere kmo’s te financieren. Die financiering gebeurt bijna altijd in combinatie met een andere financier, zoals bijvoorbeeld een bank.


Bovendien biedt PMV/Z de ondernemer die een gebrek aan waarborgen heeft bij zijn bank een waarborg op zijn bankkrediet, tot 75% van het kredietbedrag. Dankzij de combinatie van financiering en waarborg verlaagt het risico voor de bank, wat zorgt voor een aanzienlijk hefboomeffect, dat zowel de klant als de financier ten goede komt. Ook voor overnames is het combineren van leningen en waarborgen een belangrijk argument om de bank te overtuigen.


PMV/Z is er in de eerste plaats om het financieringsaanbod voor deze doelgroep te vereenvoudigen en dit marktsegment beter en op een meer commerciële manier te kunnen benaderen. Dit specifieke label werkt daarvoor met een “standaardoplossing op maat”, die specifieke financierings-instrumenten groepeert: de Startlening+, Kmo-cofinanciering, de Waarborgregeling en de Winwinlening.

 

Meer informatie vindt u op de nieuwe website www.pmvz.eu

Bekijk ook het filmpje over kmo-cofinanciering op www.pmvz.eu/urbancrops

Volg ons op twitter: @PMVnv

PMV lanceert PMV/Z : financiering voor onder- en overnemen