Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

"Pick a Company" door UPIC in samenwerking met Sowalfin Transmission

U kent ons misschien nog niet…
SOWALFIN Transmission is de dochteronderneming van de SOWALFIN-groep die zich toelegt op het ondersteunen van overdrachten van KMO's in Wallonië. (tegenhanger VLAIO)
UPIC is de beroepsvereniging voor overnamebemiddelaars in Wallonië (tegenhanger BVOB)

Voor het tweede opeenvolgende jaar presenteren we  het webinar "Pick a Company" dat wordt georganiseerd door het UPIC (in samenwerking met Sowalfin Transmission).

"Pick a Company"  - Hoe werkt het?


 


Volgende overnamebemiddelaars uit Wallonië namen deel : ACCESSIO (Benoît Hardy), AFFIX CORPORATE (Etienne Hublet), BESTVALUE (Antoine Renier), CLOSING (Thierry Dehout), COPILOT (Frédéric Loverius), DEALMAKERS (Matthieu Geelhand), FB-TRANSMISSION (Tanguy della Faille), INTERCESSION (Didier Goormans), INTRACO CONSULTING (Raphaël Cabolet), MASCOT CONSULT (Thierry Houben), NEXTEP (Thierry Gallez) et PROMAGEST (Patrick Marky)


Samenwerking Sowalfin-Overnamemarkt:
In 2017 zijn Overnamemarkt en SOWALFIN Transmission een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Het is in deze context dat we u vandaag aanbieden om deel te nemen aan dit evenement dat normaliter gereserveerd is voor kandidaat-kopers, leden van SOWALFIN Transmission.

Met vriendelijke groeten,

Guido Seghers
Manager NV Overnamemarkt
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
02 212 25 82
0495/59 81 19