Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Hebt u als ondernemer soms nood aan een klankbord?

Iedereen voelt wel eens de behoefte naar een objectief en competent klankbord. Dat klankbord is precies wat een Adviesraad aanreikt.

Een KMO Adviesraad is een ‘adviserende vergadering’, die regelmatig samenkomt in uw bedrijf, met daarin externe topadviseurs. Tijdens die vergadering kan u onderling van gedachten wisselen, bepaalde plannen aftoetsen, problemen voorleggen… De externe adviseurs zullen u daarbij leren ‘anders’ tegen bepaalde uitdagingen aan te kijken, vanuit hun expertise en vooral vanuit hun totaal andere referentiekader.

In het vooruitzicht van een familiale of externe bedrijfsoverdracht biedt  een KMO Adviesraad u strategische begeleiding en een houvast bij deze bijzondere groeifase. Overlaters halen dan weer hun voordeel uit een gespecialiseerde KMO Adviesraad die adviseert bij het 'verkoopsklaar' maken van de onderneming.

Om u het wat, waarom en hoe van KMO Adviesraden te laten ontdekken organiseert UNIZO en de KMO Adviesraad 5 gratis infosessies over gans Vlaanderen. Deze sessies gaan telkens door bij een lokale KMO. Zo komt u niet enkel alles te weten over een KMO Adviesraad, maar ontdekt u ook een interessante onderneming uit uw regio.
Klik hier voor meer info of om in te schrijven voor de gratis infosessies 'Wat is een KMO Adviesraad'.

logo KMO Adviesraad

Hebt u als ondernemer soms nood aan een klankbord?