Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

10 tevreden getuigenissen over het UNIZO overnameplatform Overnamemarkt - Google review

Hieronder volgen 10 getuigenissen van tevreden gebruikers. De recentste bovenaan. Je kan deze getuigenissen ook terugvinden op de Overnamemarkt pagina op Google.  

 

Maxime Pauwels

Overnemer

Overnamemarkt heeft mij in contact kunnen brengen met de overlater van een solide firma, waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Het voordeel van dit platform is dat vrijwel alle openbaar gebrachte overnames zichtbaar zijn, ook deze die uit de portfolio van bemiddelaars.

Confidentialiteit en toch een zekere transparantie zijn belangrijke onderdelen van een succesvolle overname.

Goed initiatief van Unizo om op die manier waardevolle bedrijven verder te kunnen laten groeien in nieuwe handen.

 

Jonas Deolet

bvba RAEVENBERG

Vond een medewerkend vennoot via  de rubriek Participaties van Overnamemarkt


Overnamemarkt is een zeer waardevolle service die UNIZO ter beschikking stelt van haar leden die hun zaak willen overlaten  of in ons geval een nieuwe vennoot willen aantrekken. Gedurende 3 maand ontvingen we in totaal 24 personen die interesse hadden in onze zaak .

Bernard Thuysbaert

DEMINOR

UNIZO heeft de ambitie om dit platform verder uit te werken tot de eerste referentie in België voor overnames. In het kader van ons partnership met UNIZO tracht Deminor dit platform mee te ondersteunen met bijdragen over onderwerpen die deel uitmaken van onze kernactiviteiten: aandeelhoudersbelangen, corporate governance en opvolgingsvraagstukken  in KMO's  Veel succes aan Guido Seghers en heel zijn team !

 

Anthony Hernaut

DEALMAKERS

Transparant en correct platform waarop overnemers en overlaters makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Dankzij het steeds groeiend aantal partijen mag men snel reactie verwachten.

 

Cat'rina Vandersteegen

Overlater

Ik kan alleen maar vijf sterren geven, aangezien ik mijn doelstellingen voor 100% behaald heb via Overnamemarkt en met behulp van een bemiddelaar. Eerst bedrijf overnameklaar gemaakt en vervolgens binnen het jaar verkocht volgens de regels der kunst :-)

 

Hans Certyn

FINACTOR

Modern kanaal om KMO-overnamedossiers & verkoopdossiers van  professioneel vastgoed te verspreiden naar een groot publiek.  Tegelijk goeie bron van informatie voor wie op zoek is om een bedrijf te kopen en/of te verkopen.

Eddy Claesen, accountant

Groep Claesen 


Mooi en professioneel platform voor potentiële kopers en verkopers.  Wij gebruiken het platform voor het plaatsen van KMO profielen en staan vaak verrast van de vele reacties.

 

Piet Van Raes

VARAFIN

Professioneel platform voor diegenen die ofwel hun zaak wensen te verkopen of op zoek zijn naar een bedrijf of adviseur. Ik gebruik het platform voor het plaatsen van profielen van klanten waarvan ik een verkoopsmandaat heb.

 

Pieter Van den Broeck, advocaat

MONARD LAW

Eerlijk platform dat werkt voor de ondernemers op een correcte manier. Heel goeie begeleiding, veel opleiding en ondersteuning.

 

Raf De Roo

Overlater

Unizo Overnamemarkt liet ons met een goed gevoel ons bedrijf overlaten
 

logo Overnamemarkt

10 tevreden getuigenissen over het UNIZO overnameplatform Overnamemarkt - Google review