Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Productielijn voor mondmaskers ATP, FFP2, FFP3

PLC gestuurde machine om ATP, FFP2, FFP3 mondmaskers te maken. De productielijn zorgt voor het automatisch afwikkelen van verschillende lagen filtermateriaal, plooien, lassen en snijden. De maskers (zie foto) zijn momenteel ATP gekeurd, verder zijn de grondstoffen voor FFP2, FFP3 ook gekend en getest. Een keuring bij centexbel kan tegen eind december 2020.

De productielijn staat momenteel in een huurpand, deze huur kan overgenomen worden of de machine kan verplaatst worden. De benodigde ruimte is ongeveer 50 m².

De productielijn heeft een capaciteit van 5.400 stuks per dag (full time), en mits verdere automatisatie, 18.000 stuks per dag.

Er is een blijvend tekort aan aansluitende maskers (niet de blauwe plooimaskers), en deze zal nog verder stijgen. Bovendien komt er een verplichting voor nationale overheden om een eigen strategische productie te voorzien van mondmaskers tegen epidemieën. Hoge marges, maar verdere investeringen zijn noodzakelijk voor automatisatie.

Reden voor verkoop Wij zoeken een partner voor de financiering van verdere automatisatie, of eventueel een koper voor de productielijn zoals ze nu is. Deze installatie werkt momenteel perfect, maar er is een tweede investeringsronde nodig, die wij helaas niet rond gekregen
Prijsindicatie € 60 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! 50 of 100 %
Oprichtingsjaar 2020
Sector Industrie
Contacteer aanbieder