Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Verkoop aandelen met participatie voor 50% in exclusief biermerk

  • Zie jij jezelf ingewerkt in management en marketing én ben je klaar om over te gaan naar een volgend niveau d.m.v. kapitaalverschaffing t.b.v. totaal 120.000 euro (100k +20k herkapitalisering door beide partijen)? Wordt zo voor 50% medezaakvoerder-eigenaar van een exclusieve biermerk met onmiddellijke kapitaalverhoging (beide partijen elk 20.000 euro - inbegrepen in de prijs v.d. aandelen), een ruime stock van de drie biersoorten en marketingmateriaal wordt voorzien. 
  • Het contact met klanten i.v.m. hun noden, vragen en behoeften mee helpen opvolgen en overleg voeren met de klant.
  • Naast deze belangrijke rol, ondersteun je het unieke karakter van dit biermerk in de verdere ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, bijkomende producten en marketingstrategie. U zal kunnen meedenken over de toekomstplannen en er is op regelmatige basis overleg zodat we samen over belangrijke zaken kunnen beslissen.
  • Naast deze unieke ervaring is de wil om te groeien het allerbelangrijkst. Je bent inzichtelijk in business-gerelateerde zaken en kijkt altijd met een kritisch oog naar groei, productenontwikkeling en restyling/fine-tuning van verpakkingen.
  • U zal ook meerdere voordelen ervaren zoals genieten om te werken in een moderne en vooruitstrevende omgeving met steeds een open communicatie.
  • Het jong en succesvol bierbedrijf met een exclusief bierassortiment betreft drie unieke type bieren mét eigen recepturen (geen etiketbieren). Een prachtig origineel concept dat tot de verbeelding spreekt. Hierdoor, tesamen met de heerlijke smaakbeleving, staat dit merk garant voor succes nationaal én internationaal, met een groot groeipotentieel.
  • Tevens wereldwijd mooie ratings op bier rating-websites en geapprecieerd door bierkenners.
  • De bieren worden door een West-Vlaamse kwalitatieve  brouwerij gebrouwen én verpakt, de verdeling gebeurt in hoofdzaak door onszelf. Het bierassortiment wordt reeds verdeeld in meer dan 100 verkooppunten, mét het afgelopen jaar zéér gunstige financiële resultaten
  • Begeleiding en inwerkingsperiode wordt voorzien, alles te bespreken bij 1e afspraak (terugverdienmodel max. 2,5 jaar).
  • Het merk is te groot geworden om dit verder te combineren met privé (zorgenkindje), een nieuw project en eventueel nog andere plannen.
  • Uitsluitend rekening houdend met de omzetcijfers zou men kunnen denken dat de waardebepaling aan de hoge kant is.
   Doch de waarde van een (bier) merk wordt niet enkel bepaald door omzetcijfers.
   Het concept, het verhaal, de beoordelingen/ratingcijfers, marktaandeel, merknaam, originele recepten, aantal winkels, groeipotentieel,... Al deze zaken samen bepalen de uiteindelijke waardebepaling.

Neem contact op via onderstaand contactformulier

Reden voor verkoop Enorm groeipotentieel wat we niet alleen kunnen bewerkstelligen, praktisch en financiëel
Prijsindicatie € 120 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! 50% mede-eigenaar van merk, recepten, stock bieren, stock verpakkingen, etc...
Oprichtingsjaar 2016
Sector Groothandel
Contacteer aanbieder