Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Overnamebegeleiders

Experten begeleiding overname bedrijf: overname adviseurs, overnamebemiddelaars,...

Overnamebegeleiders adviseren u bij het bepalen van de waarde  van uw zaak, het opmaken van uw bedrijfsprofiel, het plaatsen ervan op Overnamemarkt.be, het samenstellen van het informatiebundel en bemiddelen bij de  onderhandelingen met kandidaat-kopers tot de volledige afwikkeling  van de  bedrijfsoverdracht.

U kan selecties maken  per expertisedomein, per locatie (= provincie) en per  beroepsgroep (accountants, advocaten,...,overnamebemiddelaars,  etc)

Klik hier indien u meer informatie wenst om als overnamebegeleider aan te sluiten bij Overnamemarkt.be (zie ook Tarieven)

 

19 adviseurs en/of overnamebegeleiders voldoen aan bovenstaande zoekcriteria (in alfabetische volgorde)
Peter Meers
Contactpersoon Peter Meers
Tel 0476 87 87 46
E-mail peter.meers@a-square.be
Website http://www.a-square.be/

Waarom kiezen voor A - Square?

De begeleiding bij de verkoop van KMO ondernemingen is onze business en wij bieden complete advies- en begeleiding aan in een strikt vertrouwelijk kader. Indien u eraan denkt, of zelfs maar overweegt, uw vennootschap te verkopen, waarom ons niet contacteren. Voor meer informatie, bezoek onze pagina omtrent de verkoop van uw onderneming. Een eerste consult is immers vrijblijvend en geven wij u graag advies omtrent de te nemen stappen.
A-Square is lid van de BVOB, Beroepsvereniging van de professionele overnamebemiddelaars.

7 aanbiedingen op deze site
Gunther Kerkhof
Contactpersoon Gunther Kerkhof
Tel 056231880
E-mail info@accofisc.be
Website https://www.accofisc.be/

Waarom kiezen voor ACCOFISC BV?

Het ondernemende boekhoudkantoor
Accofisc is een dynamisch middelgroot kantoor. We voeren uw boekhouding op een efficiënte manier en zorgen voor uw fiscale optimalisatie. Daarnaast nemen we de opbouw en overdracht van uw vermogen en uw zaak voor onze rekening. En we adviseren u over alle aspecten van uw onderneming.

Met ons unieke Green Eye View heeft u steeds een volledige kijk op de financiële toestand van uw zaak.

Onze meer dan 45 medewerkers staan garant voor een uitgebreide dienstverlening. We zijn groot en klein tegelijk. Onze specialisten in diverse domeinen maken u wegwijs in alle financiële aspecten van uw ondernemerschap. Persoonlijk contact staat daarbij bovenaan de agenda. Bij ons bent u geen nummer.

Accofisc staat u bij met een luisterend oor en persoonlijk advies. Van bij de oprichting of overname van uw zaak, over de financiering van investeringen, de aanwerving van (de eerste) werknemers tot het verkennen van nieuwe markten en het nemen van strategische beslissingen. Wij bewaken uw financiële gezondheid en stellen uw vermogen en de overdracht van uw zaak veilig.

11 aanbiedingen op deze site
Arne Coeman
Contactpersoon Arne Coeman
Tel +32 477489357
E-mail arne.coeman@vgd.eu
Website https://be.vgd.eu/

Waarom kiezen voor Accountants & Belastingconsulenten VGD?

Waarom kiezen voor VGD - Corporate Finance?

VGD staat al 40 jaar paraat als kennispartner voor ondernemingen. Doorheen de jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd. Wij geven u graag advies en inzichten over alle facetten van het ondernemen. Op die manier helpen we u efficiënt te ondernemen, zodat u klaar bent voor wat er morgen komt. VGD als dienstverlener in:

Accountancy | Tax | Audit | Legal | HR advisory | Environment | Estate planning | Employment & benefits | Subsidies | Corporate finance | CFO services | Btw

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van meer dan 300 experten, en dit verspreid over 14 kantoren in Vlaanderen. Wij bieden onafhankelijk financieel advies op uw maat. We vinden het belangrijk om in te spelen op de noden van u als ondernemer, maar vooral ook om samen nieuwe noden te identificeren en erop te anticiperen. Op basis daarvan werpen we samen een inspirerende blik op uw toekomst en die van uw onderneming.

Ons team van auditors, accountants, belastingconsulenten, juristen en andere deskundigen biedt antwoorden op vragen omtrent:

• accountancy;
• auditverslagen;
• managementrapporteringen;
• overnames;
• bescherming van bedrijfsgegevens;
• sociale inspectie;
• vergunningsdossiers;
• vermogensplanning;
• personeelsbeleid;
• innovatie;
• fiscaliteit.

VGD wil uw organisatie, groot of klein, optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en het realiseren van haar groeiambities. Wilt u organisch groeien of groeien door een overname? Hoe schat u de voor- en nadelen van de overname juist in? Hebt u alle elementen in overweging genomen? En hoe gaat u alles financieren? ...

Jezelf al één van bovenstaande vragen gesteld? Dan is het nuttig om beroep te doen op VGD Corporate Finance voor het gepaste advies. U kunt immers organisch groeien door het stelselmatig verhogen van omzet en marktaandeel. Een gestage maar trage groei. Een gewaagdere, maar snellere optie is een bedrijfsovername. Maar be aware, want deze optie is niet zonder risico’s!

We begeleiden u graag in al uw uitdagingen. Of u nu een ambitieuze starter bent, een vrije beroeper of een ondernemer met een internationale dimensie: als uw partner in onafhankelijk financieel advies maken we het verschil met onze mensen én onze aanpak.

Onafhankelijk financieel advies op maat van uw onderneming?

Contacteer ons gerust en let’s talk! We geven u met plezier meer informatie.

Jens Vanden Bussche
Contactpersoon Jens Vanden Bussche
Tel 0478287097
E-mail jens@blue-bridge.be
Website https://www.blue-bridge.be/

Waarom kiezen voor Adviesboutique BlueBridge.?

BlueBridge Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in fusies en overnames, waardebepalingen, en financiële begeleiding. Ons doel is om samen met onze klanten een nieuwe toekomst te creëren, dit doen we met de hoogste mate van vertrouwelijkheid, transparantie en precisie. BlueBridge is tevens ook erkend dienstverlener van de KMO-Portefeuille.

Bij BlueBridge streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit in M&A-diensten en strategisch en financieel advies te bieden. Ons team wordt geleid door Jens en Dirk Vanden Bussche, beiden met uitgebreide ervaring in deze sector. Sinds onze oprichting in 2020 hebben we ons snel gevestigd als een betrouwbare speler in het M&A-landschap, met reeds meerdere succesvol afgeronde projecten. BlueBridge streeft ernaar steeds de verwachtingen van de klant op een discrete wijze te overtreffen.

4 aanbiedingen op deze site
Patrick Vandervelden
Contactpersoon Patrick Vandervelden
Tel 023590019
E-mail onthaal@vandenneste.net
Website https://www.advisoryteam.be/

Waarom kiezen voor ADVISORY TEAM BV?

Bij Advisory Team vindt u bruggenbouwers. Wij vormen de link tussen uw bedrijf en uw product én de markt.

Als ondernemer krijgt u met de regelmaat van de klok belangrijke knopen door te hakken. De experten van Advisory Team zijn hierbij, dankzij hun vakkennis en netwerk, een waardevol klankbord.

Van algemeen management over human resources tot financiële analyses: wij staan voor u klaar met advies. Zo neemt u met een frisse kijk de juiste beslissingen voor de toekomst van uw onderneming!
Fusie of overname? Onze experten berekenen de waarde van uw bedrijf en met behulp van hun uitgebreid netwerk helpen ze u bij de zoektocht naar de perfecte kandidaat-koper.

Nijvelsesteenweg 339, 1500 Halle
M. Zetel: Bruineputstraat 56, 1653 Dworp


1 aanbiedingen op deze site
AALTER
Lennert Coopman
Contactpersoon Lennert Coopman
Tel 09 374 04 06
E-mail info@cobofisk.be
Website https://cobofisk.be/advies/juridisch-advies/#ja|3

Waarom kiezen voor Cobofisk ?

Bij Cobofisk kan je ook terecht voor begeleiding bij fusies en overnames. Alvorens je een overname of fusie gaat doorvoeren zijn er een aantal stappen die noodzakelijk zijn. We bekijken samen hoe we de stappen het best doorlopen. Een overname of fusie is namelijk niet zonder risico’s en een slechte beslissing kan nefaste gevolgen hebben voor het verdere verloop van jouw onderneming. Een goede begeleiding hierin is zeer belangrijk. We beschikken over de nodige kennis om een overname of fusie gestructureerd en georganiseerd te laten verlopen.

Fuseren met een of meer bedrijven kan je eigen onderneming naar een hoger niveau brengen. Al kan er ook gevaar in schuilen. Grondig onderzoek kan leiden tot een beslissing om net niet te fuseren. Zonder heldere visie waar beide partijen volledig achter staan, is de kans klein dat een fusie de verwachtingen volledig inlost. Onze ruime ervaring biedt ons voldoende achtergrondkennis om in een vroeg stadium van fusiegesprekken obstakels te signaleren en te overwinnen.

Kris Van Deun   Bart Vingerhoedt
Contactpersoon Kris Van Deun Bart Vingerhoedt
Tel 0478248884
E-mail info@davinci-cf.be
Website http://www.davinci-cf.be

Waarom kiezen voor DaVinci Corporate Finance?

DaVinci is een onafhankelijk overnamehuis dat ondernemers begeleidt en adviseert bij de opvolging en overdracht van het (familie)bedrijf. Dit betreft zowel overnamebemiddeling (transactiewaarde vanaf 1 mio EUR), advisering bij familiale opvolging (geen minimum transactiewaarde van toepassing) en het aantrekken van groeikapitaal.

DaVinci staat voor onafhankelijk deskundig advies en maatwerk met een persoonlijke en discrete benadering. Er is dus geen belangenvermenging mogelijk met andere producten of diensten zoals bijvoorbeeld bank-, beleggings-, investerings- en verzekeringsproducten, audit- of accountancydiensten,…

De partners van DaVinci combineren samen meer dan 30 jaar M&A praktijkervaring, hebben een uitgebreid en relevant netwerk van kandidaat-kopers en kunnen sterke referenties voorleggen.

DaVinci is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als erkend dienstverlener KMO-Portefeuille voor advisering bij bedrijfsoverdracht. Dit betekent concreet dat u als klant tot 30% van onze advieskost gesubsidieerd kan krijgen.

DaVinci heeft kantoren te Antwerpen, Turnhout en Gent.

T 0476 56 68 44 / 0478 24 88 84
E info@davinci-cf.be
W www.davinci-cf.be

11 aanbiedingen op deze site
Marc Timmerman
Contactpersoon Marc Timmerman
Tel 050 34 34 20
E-mail info@de-brugse-databank.be
Website https://www.de-brugse-databank.be/

Waarom kiezen voor De Brugse Databank?

De Brugse Databank, al 34 jaar uw overnamespecialist !

Wij berekenen vrijblijvend hoeveel overname u van uw zaak kunt halen en brengen u in contact met potentiële kandidaten die naar een vergelijkbare zaak zoeken. Onze taak is te zorgen dat zowel overlater als overnemer bij ons een goede zaak doen. Hiervoor hebben wij de nodige expertise in huis, zowel op fiscaal-, vastgoedbemiddeling-, juridisch- en marketingvlak. Voor de begeleiding van de overdracht van een handelszaak hanteren we geen minimum transactiebedrag. Wij hangen geen affiches aan uw zaak en behandelen uw dossier uiterst vertrouwelijk

U kan ons kantoor gemakkelijk vinden in het hartje van de Brugse binnenstad aan de ingang van het Astridpark en de parking 't Pandreitje

Park 2 & 3 | Brugge (8000)
tel. 050 34 34 20

42 aanbiedingen op deze site
19 adviseurs en/of overnamebegeleiders voldoen aan bovenstaande zoekcriteria (in alfabetische volgorde)