Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Audit tax accountancy VGD

Gent (Ledeberg)
Arne Coeman
Contactpersoon Arne Coeman
Tel +32 477489357
E-mail arne.coeman@vgd.eu
Website https://be.vgd.eu/

Waarom kiezen voor Audit tax accountancy VGD ?

Onafhankelijk financieel advies op maat
Een bedrijf in goede banen leiden vereist een rigide financiële en administratieve organisatie. VGD begeleidt ondernemers met onafhankelijk financieel advies.

De regelgeving inzake boekhouding, fiscaliteit, milieu en ondernemingsrecht verandert om de haverklap. Als ondernemer hebt u niet altijd de tijd om u voldoende te informeren. En toch draagt uw financieel bestuur in grote mate bij tot het succes van uw zaak.

VGD helpt u graag met professioneel onafhankelijk financieel advies. Ons team van auditors, accountants, belastingconsulenten, juristen en andere deskundigen biedt u oplossingen op maat voor:
◾belastingadvies
◾auditadvies
◾accountancy-advies

Van starter tot ervaren ondernemer

VGD begeleidt u in al uw uitdagingen. Of u nu een ambitieuze starter bent, een vrije beroeper of een ondernemer met een internationale dimensie: ons onafhankelijk financieel advies is er voor iedereen. Daarbij hebben wij steeds bijzondere aandacht voor de belangen van de familiale aandeelhouders.

We onderscheiden ons door een praktische en degelijke kennis op nationaal en internationaal niveau van tax, audit & accountancy.

VGD wil uw organisatie, groot of klein, optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en het realiseren van haar groeiambities. Maak kennis met ons dienstenaanbod voor tax, audit & accountancy. Als uw partners in financieel advies maken we het verschil met mensen en aanpak.

Onafhankelijk financieel advies op maat van uw onderneming?

Contacteer ons gerust voor een afspraak. We geven u graag meer informatie.