Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

AMBOS LAW CVBA

Brussel
Karen  De Clercq
Contactpersoon Karen De Clercq
Tel +32 2 290 04 68
E-mail info@amboslaw.be
Website https://www.amboslaw.be

Waarom kiezen voor AMBOS LAW CVBA?

Contactpersoon: Karen De Clercq
karen.declercq@amboslaw.be

Ambos is een onafhankelijk full service kantoor dat met zijn uitzonderlijke expertise en ervaring in tal van praktijkgebieden haar cliënten een professionele dienstverlening biedt op topniveau, en dit zowel op nationaal als internationaal vlak.

Binnen onze praktijk vennootschapsrecht verlenen wij advies en assistentie met betrekking tot fusies en overnames (M&A), spin-offs, aandelenoverdrachten, herstructureringen en reorganisaties, joint ventures, familiezaken, durfkapitaal, corporate governance regelgeving, vereffeningen, aandelenoptieplannen, etc. We treden tevens op in alle soorten van geschillen met betrekking tot vennootschapsaangelegenheden, waaronder conflicten met/tussen aandeelhouders, bestuurders en/of management.

Onze M&A praktijk kan terugvallen op een uitgebreide ervaring en uitstekende juridische vaardigheden bij het behandelen van alle aspecten van M&A transacties. Ons team staat u bij tijdens het bepalen van de strategie en neemt de coördinatie van de data room, het uitvoeren van de (vendor) due diligence, het structureren van de transactie, het onderhandelen en opstellen van de contracten, voor haar rekening.

Wij werken oplossingen uit in functie van de noden van de cliënt, gebaseerd op ons uitstekend inzicht in de bedrijfsactiviteit, zonder daarbij de specifieke zakelijke en culturele achtergrond van een bedrijf uit het oog te verliezen. Onze aanpak is proactief en praktisch, ons werk is doelmatig, gericht en kostenefficiënt.

Onze knowhow om transacties op een succesvolle wijze te begeleiden en af te ronden, wordt versterkt door de steun van andere experts binnen Ambos die actief zijn in onder meer het commercieel recht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, IP/ IT, mededingingsrecht en het beslechten van geschillen.

Ambos Law BV CVBA
Neerveldstraat 109
1200 BRUSSEL
+32 (2) 290 04 68
www.amboslaw.be

Karen DE CLERCQ
karen.declercq@amboslaw.be