Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Praktijkgetuigenis Go for Finance : Peter Vande Caveye (Connecting Dots) liet zich begeleiden door UNIZO

‘Tijdens mijn zoektocht naar financiën voor de oprichting van mijn eigen online tv-kanaal DWIK (De Wereld Is Klein) maakte ik kennis met de 1 op 1 begeleidingen van UNIZO. Zo stapte ik in het GO FOR FINANCE traject. Mijn UNIZO-adviseur gaf mij inzicht in mogelijke financieringsmiddelen en we kwamen tot de meest optimale financieringsmix voor mijn project.
Het eerste deel van de financiering droeg ik zelf. Verder ging ik een WinWin-lening aan. Dit is een lening met iemand uit je omgeving aan een voordelig tarief. Daarnaast vroeg ik een lening aan bij de bank. Dankzij het sterk financieel plan dat ik samen met de UNIZO-adviseur had opgesteld, stapte de bank binnen de twee dagen mee in mijn verhaal.
Uiteindelijk konden we vorig jaar van start gaan met DWIK. Het online tv-kanaal blijkt een succes te zijn. Onze online-volgers stijgen snel en ook op social media doen we het goed. Ik zou Go for Finance zeker aanbevelen aan vrienden en collega’s. Het bespaart je tijd en geeft je onmiddellijk inzicht in je mogelijkheden. Bovendien aan een zeer redelijke prijs.’

Go for Finance is een individueel begeleidingstraject voor zowel startende als ervaren ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Check www.unizo.be/projecten/goforfinance voor meer informatie en inschrijvingen. Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Agentschap Ondernemen en Innoveren.

Praktijkgetuigenis Go for Finance :  Peter Vande Caveye (Connecting Dots) liet zich begeleiden door UNIZO